INFEST @ VULKAN - 01.11.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
да те надополнам не само што треба 300 еврички туку и озвучување твое треба да донесеш

Во Вулкан не сум бил досега, ама за Кастро можам да потврдам барем од последните неколку пати шо сум бил, дека има катастрофално озвучување.

Bloody Sign не успеаа да изведат ефетивен настап во сопствен стил, токму поради проблемот со озвучувањето.
А, инструментално секој си ја вршеше работата најперфектно.

Во Вулкан не сум бил досега, ама за Кастро можам да потврдам барем од последните неколку пати шо сум бил, дека има катастрофално озвучување.

Bloody Sign не успеаа да изведат ефетивен настап во сопствен стил, токму поради проблемот со озвучувањето.
Озвучењето им е добро, проблемот е со просторот...едноставно такво озвучење не иде со таква просторија...

Uste raboti toa vulkan ?

Neli idea deca tamu porano.

Ali cek zborime za ona vulkan do pope ?

Да, тоа Вулкан. Еднаш бев на свирка таму и гледам на врата пишува "Забранет влез за лица над 16 години" :pos2::pos2::pos2:

Верувај, кога ќе го чуеш озвучувањето во Вулкан, ќе дознаеш дефиниција за лошо озвучување. Ни во Кастро не е ко што треба ама ова е :ija:

Еј Вулкан е по ха-це.
:)

Да, да, посебно кога ќе истурат пиво на плочките, а ти си со старки :)

l_96271fc46c7d4d2bb2d81c57aea76532.jpg

Мора да се иде !
Многу закон свирка , масакр ќе биде !

Last Act of Defience kick zombie ass \m/ !!!!! Ќе биде лудо.

Ве гледав на Дојди Веслај фестивалот оваа година и одлично одсвиривте. За малку ќе ми одлеташе главата :) Браво.
Се гледаме во Вулкан следната сабота.

Свиркава е одложена за една недела. Новиот датум е 1 ноември :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom