Во кои држави сте патувале?

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Шведска, Данска, Норвешка, Германија, Франција, Шпанија, Италија, Белгија, Холандија, Чешка, Полска, Словачка, Австрија, Унгарија, Малта, Грција, Турција, Азербејџан, Ерменија, Бугарија, Албанија, Србија, Романија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Русија, Мексико, САД...and counting.
Ај па ти напиши у цел свет,реално збориме кој каде шетал,а не да се лажеме,не личи:nenene:

Италија, Бугарија, Германија, Поранешна Отоманска Покраина Грција, Србија, Словенија, Хрватска, Црна Гора, Унгарија.....

Ај па ти напиши у цел свет,реално збориме кој каде шетал,а не да се лажеме,не личи:nenene:
A бре девојчето е репрезентативка на Македонија во пливање, го има прошетано цел свет за да ги брани боите на нашата земја!

Сум бил во Бугарија, Гејлада, Србија, Хрватска, Босна, Словенија, Унгарија, Австрија, Германија, Франција, Шпанија, Италија, Црна Гора и то :)

Не ми се допаѓа темава, ама ај да се најдам во муабет:

Србија, Црна Гора, Хрватска, БиХ, Словенија, Чешка, Словачка, Унгарија, Австрија, Германија, Италија, Бугарија и Цигано-Атинија.

aj vaka koa veke zborime. da ne gi nabrojuvam celo bivse SFRJ bugarija gejlada albanija romanija ungarija ceshka italija holandija i ide uae-dubai abu dabi , bahrein kuvajt oman Iran libija-bejrut 3 dena turcija i koga se se zavrsi zasluzen odmor na Thailand so prenokishte vo singapur kaj mojot bar manager

I sega pominav intervju za cruise ship za assistant bar manager i me cekaat usa caribbian island mexico canada i taka ...

Грција, Србија, Бугарија, Хрватска, Словенија, Австрија, Германија, Италија .. сега за сега :)

Грчка,Бугарија,Србија и Црна Гора,за ова моевo не вреди пасош да вадиш :):toe:

Албанија, Бугарија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Словенија, Италија, Шпанија, Франција, Германија, Словенија, Грциjа. И Романија заборавив.

Хрватска, Бугарија, Турција, Унгарија, Кувајт и Hell Ass. Скромно. :)

Америка (Калифорниа и Џорџиа), Италија, Србија, Бугарија и педерлија (бившате отоманска провинција).

Грчка,Бугарија,Србија и Црна Гора,за ова моевo не вреди пасош да вадиш :):toe:
И јас сум тука негде, со додаток на Турција и Хрватска, ама Турција не се брои пошо бев копиљ од пола педа и едвај памтам. :icon_lol:
Стварно џабе ми фаќа прашина пасошот... :pos:

Ми тргна денес да те цитирам, еј :pos:

Србија,Босна,Гејлада,Германија,Холандија и Белгија

ex yu site, bugarija,turcija, grcija, italija, francija, svedska , spanija, anglija, holandija uste moldavija , ukraina i rusija da otidam drugo ne mi treba

A sum ziveel poveke znaci od mesec dena vo srbija, bugarija, grcija, spanija i anglija

Вевчани,Србија,Хрватска,Атина,Словенија,Италија,Франција,Шпанија,Германија,Австрија,Унгарија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom