Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам дека играта се појавила мнооооооогу време пред филмот, па сега види...Зарем мислиш дека играта е оригинална? И во нејзе се е испокрадено. Барем ова од Камерон изгледа поубаво. И мислиш дека Камерон или некој од останатите режисери (уметнички, на фотографија) ја играле таа игра па копирале?
знам дека играта се појавила мнооооооогу време пред филмот, па сега види...
World of Warcraft, often referred to as WoW, is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) by Blizzard Entertainment, a subsidiary of Activision Blizzard. It is the fourth released game set in the fantasy Warcraft universe, which was first introduced by Warcraft: Orcs & Humans in 1994.Многу? Играта излезе кај крајот на 2004та во САД односно почетокот на 2005та во Европа. А колку што разбравме, тогаш Камерон веќе имал почнато со некаква работа на филмот.
World of Warcraft, often referred to as WoW, is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) by Blizzard Entertainment, a subsidiary of Activision Blizzard. It is the fourth released game set in the fantasy Warcraft universe, which was first introduced by Warcraft: Orcs & Humans in 1994.
види на официјалниот сајт за играта од близард, има книга за развојот на целата игра + приказната е доста добра за читање. Ај да не одиме повеќе оф-топик, ова е мојот последен пост у врска со филмот и играта. :kesa:
И сите тие фантастичните работи што ги спомна уште во првата игра ги ставиле. Иначе играва е под дос, многу јаки ефекти имало.
Најмногу од нив се првпат видени во WoW а не во постарите стратегии Warcraft.
Иии, и целиот тој warcraft свет не е баш оригинален. Фантастаични приказни, филмови па и игри имало пред warcraft.
Па така да речиш Аватар копира од Воркрафт не е баш во ред, кога и едните и другите си копираат од најразлични места по малце.