Трајко Славевски: Да молиме Бога да заврне за да се спасиме од економска криза!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Taa ideja uopste ne ti e losha ...i jas mislam deka e toa edinoto chare ... posle 100 godini moze se bara odcepuvanje na oblasta i praenje drzava onaka demokratski i kraj ... cak sto vishe mislam dekae krajnje vreme da pocne pakuvanjeto

Ne mislev kako Kubancite....tuku da se pocne "pipanje" na raspolozenie ,edno 500-600 iljadi IZBRANI CISTI MAKEDONCI da se odselat vo del na Avstralija.... :) Toa e edinstveniot nacin da si ja spasime nacijata....

Остај ќе најдат злато на таа територија,па ќе треба и оддтаму да не селат.:smir:

Ќе се обратиш пред локалните избори,сега некако како да не се заинтересирани.:smir:

Анкетирањето се случува нон-стоп бе. Баш пред некој ден ми се јави еден батка на домашен телефон и во купот глупави прашања, на крај ме праша за кого сум гласал во вториот круг на локалните: за едниот или другиот :) Врв.

Па кај такви прашања, може да додадат уште едно :smir:

Не ми се верува што прочитав....
(на насловот на темава мислам).
:nesvest:

Јеби га, однео Враг шалу... :)

Славевски како контра го возвраќа ударот со уште еден “бисер“:

Ангела Меркел била будала што на Германците им изјавила јавно преку медиумите дека заштедите им се гарантирани 100% од државата,во било кој износ.Со тоа Германската влада фактички признала дека нешто не е во ред со економијата во Германија па дополнително со 100% гаранции на штедните влогови ја плашела Германската јавност.

Абе овој будала ли е,или си пробува колку будали сме ние па да му веруваме.Па после ваквата изјава човек треба да биде ненормален доколку верува и на било кој збор од Славевски.:toe:

A koj pak mu veruva........????? :)
Inaku toj primerok e tipicen dokaz za nadaleku poznatata , vo Makedonija posebno dosledno primenuvanata...metoda na NEGATIVNA SELEKCIJA.......t.e. sekogas NAJTUPITE, NAJLIGAVITE,NAJPOLTRONASTITE stidenti stanuvale asistenti na isto taka prethodno selektiranite profesori..preplaseni od denot na vistinata.......t.e. razoblicuvaneto ......deka POJMA NEMAAT.....
...takvata selekcija ne donese tamu kade sme..i na kraj i ke ne dotepa... :)

Славевски како контра го возвраќа ударот со уште еден “бисер“:

Ангела Меркел била будала што на Германците им изјавила јавно преку медиумите дека заштедите им се гарантирани 100% од државата,во било кој износ.Со тоа Германската влада фактички признала дека нешто не е во ред со економијата во Германија па дополнително со 100% гаранции на штедните влогови ја плашела Германската јавност.

Абе овој будала ли е,или си пробува колку будали сме ние па да му веруваме.Па после ваквата изјава човек треба да биде ненормален доколку верува и на било кој збор од Славевски.:toe:

Тој очигледно не е со сите ама и подоста меѓу нас се неасолни чим му веруваат:toe:
На овој ,,стручњак,, изгледа не може да му влезе во глава дека има држави кои стварно им ги гарантираат штедните влогови на граѓаните, овдешната школа е .......намами ги граѓаните со неодоливо високи камати да се заебат парите да ги стават во банка, па кога ќе се соберат подоста пари едноставно рикни ја банката, а после барај ги парите од горниот.

vone , aj ne mi go spomnuvaj... :)od takov pobudala moze da bide samo onoj koj go "vrabotil"..... :)

Ova beshe premnogu iskreno, tazno no vistinito, i nema da ve utesham ako vi spomenam deka na vcerashen brifing G-din. Fuere pred makedonskata biznis elita napravi takov kiks - poistovetuvajki ne ama bash site prisutni so gorespomenatiot ni minister. Dobro pomina, od ona kako trebashe da pomine vistinski....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom