- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, сега го гледам ова, па и бољи
Честито титула!Ја сум
Не успеав да стасам на драфтот и кога си го видов тимот сакав да се откажам уште на старт. Ама ми се поклопија коцки со некои потези и после второ коло мислам дека секое коло имав минимум 100 поени.
Ne ja gledam, tek sea ke pushtam, ama ova lici na klasicen choke od Chargers. Its in their blood.NFL play off is starting today!!! Ајде луѓе разбудете се, плеј оф е тука, многу интересни натправари има вечер.
Chargers се фаворити ама не сум многу убеден во Herbert и компанија, можно е да се разбуди Stroud конечно и да победат Хјустон, во втората некако ми изгледа дека Steelers ќе изненадат и ќе ги победат Ravens. Што мислите вие?
Ne ja gledam, tek sea ke pushtam, ama ova lici na klasicen choke od Chargers. Its in their blood.
Namesto 23-13, 25-12 i toa so return na blokiran PAT. Ova e naj-Chargers nachin za -3 point swing.
Me мрзи да барам низ темава каде го споредувам Томлин со Мурињо.Очекував Steelers дека спремаат изненадување со Ravens ама ништо од тоа, не ја гледав утакмицата ама многу прашања ќе има за Steelers што понатаму, нешто мора да сменат, цели 8 години немаат победа во плеј оф.