Колку често играте кошарка и колкаво искуство имате во кошарката?

• Креатор на темата Креатор на темата Complete
  • Време на започнување Време на започнување
Тренирав доста време околу 4 години .... сега единствениот допир со овој спорт ми е маалскиот баскет .. најбоље нешто :)

пред 6-7 години редовно, РЕДОВНО! Ама пивото и гледањето фудбал многумина ги кутна в кревет и пред телевизор па сеа не можам да соберам луѓе. Зависен бев од кошарка, ЗАВИСЕН!!!

Тренирав од 12-18год. Сега ретко играм баскет бидејќи би ми пречело во опоравок од другиот спорт што го практикувам. Но кошарката засекогаш ќе ми остане во срцево.

Пред 2-3 години почнав да тренирам и да играм...а сега воопшто не сум активен со кошарка.

се вкупно тренирам 5 години а во МЗТ младинската школа сум векје Втора година и ке продолжам понатаму :)

Тренирав 5 години ама имав тешка повреда на кичмата и прекинав. А за играње играм коа има канидати за партија баскет.

Скоро секој ден.. паѓаат добри крвнички партии кај мене у Ѓорче..

Обожавам баскет .. одвај чекам да дојде Март да почнеме да се собираме на кошот у маало , нешо шо е веќе традиција 10тин години :D

p.s. I rule , fuck Wade ;)

Дали може да се игра кошарка за поголема сила ?
Инаку да играм кошарка во училиштето кога е досадно !

Тренирав кошарка од 6то одд до лани т.е 3та средно и потоа баталив. Сега после Европското не мавна филм со другарите, па за школото направивме екипа и во последно време малце поактивно играм..

сега не играм оти е ладно :icon_mrgr: а кога е пролет/лето редовно играме со другарите. за искуство, да не се фалам али знам да играм колку шо треба за еден маалски баскет

treniram veke 2 god i super mi ode
a inaku sekoa den idam na kosevite igrajme
i vo maalo koga mozime igrajme .
pozz :smir:

Тренирам 5 години веќе и супер е...Секогаш кога имам слободно време излегувам на кош играм баскет..ако немам друштво за баскет си излегувам сама си шутирам..

Тренирам сега веќе некој 7-8 години баскет, играм секој ден барем по еднаш ама морав малце да намалам дека имам шум на срце ( поранешен репрезентативец сум :icon_lol: ) во последно време малце сум паднат во форма..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom