Дали сите женски се исти во однос со љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата ZS_
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ushte li ne ste svatile,dupka e dupka pa ako saka neka bide Pamela Anderson ili nekoja stara baba.Treba da se pokazesh kako ebach,koga ke i go bapnesh bakarot zlato da i se vidi shto se odnesuva do temata site zenski ne gledaat isto,samo 3-4% na vozrast od 18-25 godini mislat na brak a drugite na avantura,seks,garderoba,letuvanja,zimuvanja...Se e dzabe shto ke pishuvame nie,BITCH ist BITCH pa makar da e i najubata na svetot :vozbud:

covek tuka sponzorushite se najgolemite klosarki i nisto poveke,nemaat izbor,oni ne mozat da si dozvolat da odat se nekoj jak fraer,zatoa sto se klosarki.
ubavo rece THE GODDES,(na toa deka za jak fraer i sponzorusa se bi dala),JA CITIRAM"BI DALA AMA SAMO BI DALA",tocno e,koga bi imala sto da dade,bi dala,ama posto poveketo se klosarki,ne ja biva taa rabota.
a inaku idi slobodno fati jaka devojka sto vozi nekoe ferari ,idi fati ja so nekoj golf,ili so nekoja eftina pijacka.idi calami i se na takva so pari.
ili dojdi slobodno nekoj mesec kaj mene,na vezbanje,pa koga ke vidis kako se stanuva jak fraer,mnogu brgu ke go smenis mislenjeto,dojdi slobodno samo nekolku meseci ,nisto poveke,pa ke svatis koja majka crnu vunu prede,ke vidis kolku pot i maka trebaat za jak izgled(a inaku kolku za informacija jas vezbam 14 goidini),ti garantiram deka za nekolku meseci(a ne pa za 14godini) ke go smenis mislenjeto,i na takvite klosarki ke im se smees vo faca,a ke imas i zasto.

Gluposti ...ti mislis oni se palat na izgled ...na telo ?

Abe ja imam telo remek delo bivshi sportist sum ( aj sea malce sum se opustil al nema toa veze ) , nema vrska toa sto se tripash dojdi vezbaj ke te sakaat pickite kako pa da ne ... ti be so mislis sponzorite site se nekoi burinja ruzni ko grobovi ????

Ne be lepi... nema se vremena za zaebancii , za brkanja , molenja kolenja ...para sve reshava u momenat ...

Mnogu sae gledash u ogledalo ne e dobro toa za vugla... tebra ...ego tripovi od toa kreatinot mavaat u glava i se gubi percepcija za realnosta ... znam sum vezbal jas ali toa ti e eden golem bulshit ke sfatish kad tad :nenene::nenene:

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:
Брат, вакви генерализации не се ни потребни за да се дискутираат.
А што ако ти така на некоја девојка и направиш? Таа да помисли дека сите машки се исти ? И што тогаш?

Вакви генерализации не се потребни и заклучок не може да се направи.

Не е возможно сите девојки да бидат исти во однос со љубовта. И фала богу за тоа, бидејќи доколу е така, тогаш нема да имате потреба да ја замислувате комшиката затоа што ќе биде иста како и вашата девојка :wink:

Мислам дека да. Ке направат, све за да ви убедат дека ве сакаат, вие ке поверувате, и ке мислите дека таа е стварно посебна. На крај, кога ке дојде денот кога ке раскинете, ке сватиш каква е. После тоа, ке се вадат муабети како си лош, како си бил лузер итн.. Мислам дека ова се у круг, со женските.:smir:
ајааа
баш вакво сум имала со машки ама не сум рекла дека сите се исти,добро сум рекла у нервоза ама фала богу дека некој ќе најдеш понормален.
исто и со женските,не може скте да се исти.
вие ќе си најдете некоја кукла да стои до вас ко за украс и ќе ви дое преку глава од глупавоста и нарцизоидноста и после сите се исти,а таква кукла шо друго може да праи освен да вади трачеви.
за болдираното:не сваќаш ти каква е кога ќе раскинете туку си нервозен и ги глеаш само лошите работи кај нејзе,особено ако ти раскине а ти си сакал да ја жениш.

da me castis da izlezeme na kafe a jas evrata ke si gi ostavam doma ke dojdam so tocak ...
ме мрзеше да ги читем сите твои постови зш се долги и на латиница ама ова за морав да ти пишам.
баш машко шо ќе дое со точак би ми бил поинтересен,би го сметала тоа за негова смисла за хумор и на таа постапка би глеала како на двоење од другиот(фалбаџиски) машки род.
мразам да ме частат,си иам ја пари и способна сум да платам една пијачка,а и да те частам би ми преставувло задоволство(не мора да си ти,било кој)
каде со генерализацијава

ме мрзеше да ги читем сите твои постови зш се долги и на латиница ама ова за морав да ти пишам.
баш машко шо ќе дое со точак би ми бил поинтересен,би го сметала тоа за негова смисла за хумор и на таа постапка би глеала како на двоење од другиот(фалбаџиски) машки род.
мразам да ме частат,си иам ја пари и способна сум да платам една пијачка,а и да те частам би ми преставувло задоволство(не мора да си ти,било кој)
каде со генерализацијава

Абеее ааааај

0,00001 на светско ниво
0,00000000001 во македонија може си и единствена

Абеее ааааај

0,00001 на светско ниво
сакаш верувај,сакаш не ја си кажав ко шо мислам.
досадно е веќе машко со кола да ти се избаци.и шо напраил?докажал дека иде по паметот на сите.
со точак да дое би се пукнала од смеење и би го запамтила по нешто уникатно

Абеее ааааај

0,00001 на светско ниво

Ајде која глупост. Не е единствена, не сите девојки се замараат со коли, аман престанете да генерализирате.

Се чудам зошто темава трае уште.
Типот што ја отворил темата, повеќе од очигледно е дека некој саат пред да го пише ова на форум, го издишила некоја женска. И сега ајде сите женски се кучки, спонзоруши, и билокојзборштогиправиженитекурви.
Не знам дали имаш сестра. Ако имаш, тогаш и неа ја споредуваш со овие горенаведениве.
zokiarsenal, имаш 17 години. Ќе запознаеш секакви. Рано е да донесуваш таков заклучок за сиииите женски.

Добро ако не генерализираме закључете ги пола теми. За се постои искључок.

Добро ако не генерализираме закључете ги пола теми. За се постои искључок.

Нема двајца луѓе на планетава што се скрос исти.
Сега јас да пишам дека сите машки се кретени и дека ако се напијат две пива гарант ќе ја извараат девојката,значи и ти си таков и нема да ти биде глупа реченицата?

Глупа е ама шо да прајме, форум е. Може да зборуваме за најголема веројатност

Нема двајца луѓе на планетава што се скрос исти.
Сега јас да пишам дека сите машки се кретени и дека ако се напијат две пива гарант ќе ја извараат девојката,значи и ти си таков и нема да ти биде глупа реченицата?

Nema da e glupa posto e vistina ziva ...uste ako mu se nudi i cickite na izvolte zbogom pameti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom