Како скопските средношколци прераскажуваат лектира

хехехе кеф, па ова е доста реално, и не важи само за скопските средношколци, да видите вие во прилеп или битола... :D

Данте Алигиери - Пеколот

Некој типац се нафиксал и го стегнал бесен трип дека е у пеколот а уствари не му работела климата. Толку бесно се утрипал шо ги глеал собите ко кругчиња и на секој круг пишело уствари шо е типот. И дошла жена му Луцијана али наречена од другарчињата Луцифер пошо била бич ,попалена и се сексало и У секоја соба паѓал различен секс :
1 Соба - Невернички секс при кој кога нема свршување се дереш „Немало господ“
2 Соба - Алчен секс , гледаш само ти да свршиш
3 Соба - Лажен секс , фалшираш оргазам
4 Соба - Материјален секс , крадеш кондоми од партнерот
5 Соба - Лут секс , се лутиш на партнерот и го оставаш сам да работи
6 Соба - Херетички секс , не веруваш во свршување !
7 Соба - Насилнички секс , подразбира секаков вид на садо мазо
8 Соба - Предавачки секс, се ебеш се ебеш па ќе се откажеш поради неможноста да свршиш
9 Соба - Одмазнички секс , се ебеш и не му даваш на партнерот да сврши пошо не те задоволил у останатите 8 соби .

И на крај типот откао му поминал трипот се разбудил и сватил дека цел ден го поминал у ебење во бесклиматичен простор и дека го боли стомак пошо пресушил!

Данте Алигиери - Пеколот

Некој типац се нафиксал и го стегнал бесен трип дека е у пеколот а уствари не му работела климата. Толку бесно се утрипал шо ги глеал собите ко кругчиња и на секој круг пишело уствари шо е типот. И дошла жена му Луцијана али наречена од другарчињата Луцифер пошо била бич ,попалена и се сексало и У секоја соба паѓал различен секс :
8 Соба - Предавачки секс, се ебеш се ебеш па ќе се откажеш поради неможноста да свршиш
9 Соба - Одмазнички секс , се ебеш и не му даваш на партнерот да сврши пошо не те задоволил у останатите 8 соби .

И на крај типот откао му поминал трипот се разбудил и сватил дека цел ден го поминал у ебење во бесклиматичен простор и дека го боли стомак пошо пресушил!
ејјјј класната ни рече оваа да ја прочитаме ке сме ја разкажувале,ја покрај кајгана нема шо да ја читам , шо ке се мачам еве ја скратена верзија:pipi:

Данте Алигиери - Пеколот

Оваа скратена верзија ке има послужи на оние кеои ке полагаат матура :pos2:

Хахахаха... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Добри се нема што.. ехх.. барем некад пишувале нешто сеа тоа слабо се случува... освен ако не ти предава Ленчетоо.. :wink:

Ова е мое и денес ми текна на него...
СТРАДАНИЈАТА НА МЛАДИОТ ВЕРТЕР: Типов иде у село по потрага по боље живот, али таму наоѓа една цура шо ја мува, и после испадна дека имала типац оваа и не му раскина, со други зборои, му го тури на Вертер...и тука типот стануе Емовец и извршава самоубиство ( емовец у понапреден стадиум )...Лајк ит?

СТРАДАНИЈАТА НА МЛАДИОТ ВЕРТЕР: Типов иде у село по потрага по боље живот, али таму наоѓа една цура шо ја мува, и после испадна дека имала типац оваа и не му раскина, со други зборои, му го тури на Вертер...и тука типот стануе Емовец и извршава самоубиство ( емовец у понапреден стадиум )...Лајк ит?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Мислам од тебе се се очекуваа ама баш се... премн ми се свиѓааа.. :vozbud::vozbud::vozbud:ПараониК фала.. и онак ми е за утре барем си ја имам у скратена верзија.. за прв пат у мојот Живот ќе кренам рака за лектира... :kesa:

Хахаааа вие раскажувате:pos2: Ние у Струмица воопсто не раскажуваме

Хахаааа вие раскажувате:pos2: Ние у Струмица воопсто не раскажуваме

А бе вие лудило сте во Струмица:vozbud:
Дај кажете ни нас од другиве градови како да се вадиме кога немаме прочитано?:)

свет,разубавивте ми ја вечерта!!! свака част!! хухуууу згазив се од смеа!! браос!!:vozbud::vozbud:

Глупости, само гледам колку прост народ има.

Јес ај лајк ит,за утре ми е :vozbud:.Фала многу на кратката содржина,заслужена ќе ми биде 5ката.Ор нот?:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom