Фан Клуб: Винарска Визба Тиквеш

Статус
Затворена за нови мислења.
Se vrtat carsiski muabeti deka ako si zaminat od ekipata pero i mojso deka na trenerskata pozicija ke se vrati vkot nz kolku e tocno no nekoj ako ima nekoj informacii poveke neka kaze.

Ами ако е до нив работата дај да ги набркаме да ги ебам у тоа :pos2::pos2: незнам што му сметаат на Вкот Перо и Мојсо кога сите знаат дека Трајко Вкот нив ги направи пред се човеци и играчи може да се каже дека му беа како сопствени синови сите раму почнувајќи од Зоки шемата Лазето Попов Мојсо ПЕро Зоки БИков Нацко Младенов Миле Масларот и ред друзи така да незнам сварно што е поентата зошто Вкот сака Перо и Мојсо да си одат.Инаку ако се врате Вкот повторно ќе бие ХАОС:pos2::pos2: ќе има пак тегнење:tapp::pos2::pos2::vozbud:

19:31 ama ve somelile vidov na internet bez levov ste slabi

Mоре цревата ни ги извадите низ газ :pos2::pos2: тоа синоќа беше класично силување:pos2::pos2: инаку се гледа дека без Миланчо не оде ама баш ич инаку ај другата утакмица у Ресен со Преспа со новиот бек Веселиновиќ ќе пробаме да победиме инаку Срџан синоќа не играше пошто за него немаше уште пристигнато сертификат од претходниот клуб и така неможевме да го регистрираме на време.:helou: Ајде ајде не излеваме ваа година немате гајле има и поотепани од нас.:vozbud:

Победа во Ресен за В.В. Тиквеш, 22-30

Победа во Ресен за В.В. Тиквеш, 22-30

Тоа де ногу сме му се издишиле даа србинот нов ногу добро играел ми кажаа мене како не беше тука за со МРк и тиа можеме да ги тепаме ама ај добри сне 5 место го фанаме сеа следна дома со Металург.:vozbud:

ОДИМЕ ЛИ НА ТИКВЕШ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Еее не, дома че седиме, види питање даа :pos2:

Еее не, дома че седиме, види питање даа :pos2:

Па ќе не распукат ама ајде ќе изојме барем да си го дадиме ни нашето да си изнавиваме на највисоко ниво.:smir:

Врати се ВЧЕ:vozbud:

Очекувано Тиквеш беше поразен од Металург ама добро изигравме се боревме до крај, долго време се играше гол за гол, во секој случај една од поинтересните утакмици оваа сезона

Очекувано Тиквеш беше поразен од Металург ама добро изигравме се боревме до крај, долго време се играше гол за гол, во секој случај една од поинтересните утакмици оваа сезона

A оти не кажиш дека Лозари не престанаа да пејат цела утакмица и придонесоа за добра игра на нашиот тим кој и на 6 разлика кога губевме не престанувавме со песна а тука беше и другата публика која исто така даваше подршка и на крајот судиите мораа да го спасуваат Металург кога му се доближивме на само 2 гола разлика и не искористивме 3 напади по ред по одличните одбани на Славето дечкото го засени Борко Торко од Металург целосно :vozbud::salut:

Па слушај поинаку беше отколку шо мислев дека ќе биде, браво за дечките, каков машки ракомет у му покажавме заби на шампионот, они се мислеа дека ќе се прошетат низ Јасмин ама нашите мислеа поинаку :pipi:
Срѓан ѕвер, ги растопи, не ми е гајле шо изгубивме, важно го водевме Металург, па мораа судиите да интервенираат со пар пенали за нив и исклучувања, нормално на наша штета. Важно не испаѓаме не берите гајле, ај догодина може и Свето ќе пуште срце па ќе скрпиме некое посалам тимче. :tv:

И честитки за Лозарите, одлично навивање, браво од мене вас :bravo:, атмосферата ги подигна и ракометарите и тоа нормално влијеше и на борбеноста која беше клучна за нас оти по индивидуален квалитет сме далкеу за Металург.

Сега следна утакмица е против Борец/Младост-ВВ Тиквеш е сега незнам дали ќе се игра во Богданци или во Велес пошто еднша играат во еден град па во друг затоа што се фузираа двата клуба оваа сезона на почетокот и мислам дека одиме на победа во овој дуле затоа што милслам дека сме поквалитетна екипа од нив башка и Цаци ако се расбране кај ни е крајот.:kafe:

Утре се играе против Борец у Велес.

Утре се играе против Борец у Велес.

Море Лопов нели си нашколо оѓин да те изгоре:vozbud::vozbud: воа вака не оде:nenene: ќе ти кажам јас после шо ми бегаш од часови ти:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom