Фан Клуб: Винарска Визба Тиквеш

Статус
Затворена за нови мислења.
Имате како може да немате еве и атанасе кажа дека имате, и мислам дека не игравте со нас само со младинци имате и кадети, а имаше и едно мало детенце кој на крајта го пуштија едно многу мало незнам колку години беше :pos2::vozbud:

Јас не ги знам кои деца се, само на младинците и на старите одам.
Ама ако идите ви у Кавадарци може да дојдам да ве изгледам :vozbud:

Ако идеме ке ти кажеме тука на форум па ке не гледаш (= :helou:

дојдееме пред 2 недели ... следнио пат кога ке дојдаме ке ти кажаме

Со кој игра Тиквеш следна утакмица и у колку саатот(знам дека е у Среда)
Би било добро да ми кажете што побрзо:helou:

Не е у среда у сабота играјме со МРК Вардар, требаше у среда ама ми кажаа дека у сабота че сме игрееле.

Не е у среда у сабота играјме со МРК Вардар, требаше у среда ама ми кажаа дека у сабота че сме игрееле.

Ај да се поправам :)

Не играме ни Сабота, здравје дури другата Среда со МРК Вардар, забораив дека викендот репрезентацијата има настап.

Moze li nekoj da mi dade informacii za kadetskata liga?? koga pocnuva i kolku ekipi ke ima ??

Tocno li e toa deka Milanceto si zaminal ili ne e,a na negovo mesto doslo Srcan so igraese pred nekoja sezona.

Да да у Дубаи
Шо хоштаплер е он,знае кај лежат парите:poss::poss:

Епа како може да не си замине, тука за 300 евра игрееше, таму за $5000 че играе, не е будала да остане еден век тука за без пари шо се вика.
Добро е шо го земе Срѓан на негово место, ѕвер е типот, ќе го видиме утре со МРК Вардар :)

ОФицијално нов играч или замена за Миланчо Левов е Срџан Веселиновиќ се работи за леворак десен бек кој ќе ја пополни позицијата на Миланчо инаку СрЏан претходно во времето на Вкот го носеше дресот на ВВ Тиквеш 6 месеци но поради голема конкуренција предвреме си замина од клубот.:helou:

Se vrtat carsiski muabeti deka ako si zaminat od ekipata pero i mojso deka na trenerskata pozicija ke se vrati vkot nz kolku e tocno no nekoj ako ima nekoj informacii poveke neka kaze.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom