(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уше 4 часа до Почетокот на натпреверот МАнчестер јунајтет-евертон
По слабиот настам во елитата се надевам дека нема дадозволат Кикс против евертон се надевам дека ке се концентрираат на првенството тоа им преостанува И дека ке ја искористат премореноста на Челзи ВО Лигата на шампионите до крајот на првенството

Само да не Усерат како со Бенфика За Подетални информации за време на мечот :cuc:

само шо почна натпреварот Манчестер јунајтет--Евертон
се надевам дека манчестер ке успее да ја одржи разликата од лузерпул и дека ке забележи победа во овој натпревар
7' [0 - 1] J. McFadden
15' [1 - 1] R. Giggs

епа не може руни игра и напад , средина и одбрана , а иначе сум за арсенал од англиско ама ги мрзам челзи и неќам они да бидат шампиони ама тоа е и манчесетер и арсенал не ги бива бар оваа сезона .

Cekaj koj se tie mancester u koja liga igraat da ne se ovie so gi gledav preeska so Everton nereseno so igraa?

Fir_Maked напиша:
Cekaj koj se tie mancester u koja liga igraat da ne se ovie so gi gledav preeska so Everton nereseno so igraa?
Да бе тој Манчестер јунајтет шо го победи на челзи стварно си гледал

Ne ne znam za Celzi ama za ovie poslednive znam so Benfika i Everton, so da praam samo tie sum gi gledal!!!:pos:

Денес имаме тешка утакмица
Манчестер јунајтед ----Виган
нема да биде лесно двата тима се во криза но виган е во поголем пад нареди 3-4 порази по ред се надевам дека и утре ке изгуби

CopyOfDeath напиша:
Денес имаме тешка утакмица
Манчестер јунајтед ----Виган
нема да биде лесно двата тима се во криза но виган е во поголем пад нареди 3-4 порази по ред се надевам дека и утре ке изгуби
Koj Vigan da izgubi od Mancester e bas toa sakam da go vidam.

Pa vigan e vo golema kriza se nadevam deka ke potrae uste ovoj mec

Vlad II Draculea напиша:
Уствари која лига се МАн Ун....???
Од истата лига каде шо доага челзи и загуби баш од тој манчестер:raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom