K
kicodarker
Гостин
decki bravo sto ste otvorile vakva edna pokvalitenta tema i super samo gledam ima epten mala posetenost kade se rokerite i metalcite da pisuvat mislenja ili tie ne gi znaat RATM i ostatocite od niv so vokalot na Soundgarden(bendot koj sto bese del od GRunge revolucijata zaedno so Nirvana PearlJam I AliceInChains ovie 4 bea najproslevenite od 1990 nagore a vo revolucijata spagaat nekade okolu 200 benda od SEATLE prestolnina i rodno mesto na raganje na JimiHendrix kako i centar na informatickata tehnologija)Audioslave i mojot glas bi go dal za komunistite po dusa RATM i ne mozat da se spreduvaat so Audioslave i realno postaroto e pokvalitetno i samo RATM bea prvite sto zamesaa rapuvajne so metalizirani rifa pa se pojavija ovie komercijalnite LimpBizkit no sega nigde gi nema a nivniot album(na limp bizkit) hod dog and chocolate starfish vredi da se cue i da s uziva vo nego ako e komercijalno delo
i tuka zamre ovoj muzicki stil i se praveni neuspesni obidi za kopii na RATM
no se sto denes ke cueto deka e nesto slicno na niv bidete sigurni deka e samo evtina i prolazna komercijala i deka za mesec dva ke gi nema
pa ova e mojot izbor i Tom Motello vredi da se cue i da se nauci da seviri samo ne voopsto lesen ste se obidele?
RATM vledeeja duri postoeja a vecno ke se slusaat nivnite proslaveni
i so komunisticka ideologija,albumi
i tuka zamre ovoj muzicki stil i se praveni neuspesni obidi za kopii na RATM
no se sto denes ke cueto deka e nesto slicno na niv bidete sigurni deka e samo evtina i prolazna komercijala i deka za mesec dva ke gi nema
pa ova e mojot izbor i Tom Motello vredi da se cue i da se nauci da seviri samo ne voopsto lesen ste se obidele?
RATM vledeeja duri postoeja a vecno ke se slusaat nivnite proslaveni
i so komunisticka ideologija,albumi