Драјвери за Vista™

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Локација
Дома
Веб-сајт
www.facebook.com
ај некој ако успее нека ми најде драјвер за звучна карта REALTEK HD alc880 za vista

A za Canon l75 faxprinter vista driveri???? zs jas imam driveri ali vista nemojt da se konektirat so printerov neznam zs !!!!! ne mojs da gi instaliras tie driveri imam sve probano i imam guglano ak imat nekoj resenie super

A za Canon l75 faxprinter vista driveri???? zs jas imam driveri ali vista nemojt da se konektirat so printerov neznam zs !!!!! ne mojs da gi instaliras tie driveri imam sve probano i imam guglano ak imat nekoj resenie super

edna rabota mora da biduva zs vistata sama si gi sodrzi drajverite skoro za site printeri ili faksovi

Абе све е пробано не го детектират ....

Абе све е пробано не го детектират ....

a ti go naoga dolu koga ke go priklucis vo usb ili
ako go naoga a sepak nemas drajveri ke ti preporacam edna programa se vika EVEREST ke si ja simnis na makedonski e 1000% ke ti zavrsi rabota, se razbira samo ako e problemot so drajverite. poz

a ti go naoga dolu koga ke go priklucis vo usb ili
ako go naoga a sepak nemas drajveri ke ti preporacam edna programa se vika EVEREST ke si ja simnis na makedonski e 1000% ke ti zavrsi rabota, se razbira samo ako e problemot so drajverite. poz

Не помага многу многу обичната верзија на Еверест. Мене не ми ја препознаваше матичната. Побарај на торент ако можеш Еверест ама Ultimate Edition

Не помага многу многу обичната верзија на Еверест. Мене не ми ја препознаваше матичната. Побарај на торент ако можеш Еверест ама Ultimate Edition

pa za ultimate edition prajme muabet drugata onaa osnovnata nemaat vrska

Ај мене ако може некој да ми најде драјвери за Виста за WiFi USB TEW-444UB/EU. Пробував со драјверите од официјланиот сајт и не работеше:S

Ај мене ако може некој да ми најде драјвери за Виста за WiFi USB TEW-444UB/EU. Пробував со драјверите од официјланиот сајт и не работеше:S

Чим тие не работат, тешко дека има некои што работат

Ај ако може некој да ми најде драјвери за Amilo Li 1718.. за Виста..Plase:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom