Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не знам баш колку е веродостојно на некоја од нашиве сајтови прочитав... Не било договорен реванш меч туку Фјури му рекол на Кличко ако сакаш реванш па овој прифатил.линк?
Јас навивам за Кличко, ама мислам дека треба да се повлече како Витали. Доста му беше.Па не знам баш колку е веродостојно на некоја од нашиве сајтови прочитав... Не било договорен реванш меч туку Фјури му рекол на Кличко ако сакаш реванш па овој прифатил.
Глупости.
Па не знам баш колку е веродостојно на некоја од нашиве сајтови прочитав... Не било договорен реванш меч туку Фјури му рекол на Кличко ако сакаш реванш па овој прифатил.
Глупости.
Владимир го кажа тоа, кога Ленокс му рече имаш право на рематчх.линк?
Знам, се виде вчера во текот па и после мечот дека статистички Фјури `го уби` Кличко.The fight stats tell you a lot:
Landed: Klitschko: 52 Fury: 86
Power blows: Klitschko: 18 Fury: 48
Thrown: Klitschko: 69 Fury: 202
Oва уште пред мечот со Кличко беше, на некое интервју зборел за жените и хомосексуалците. Конзервативен е многу, и ептен верува во Господ. Ако имаш време гледај му ги пресовите и на твитер разгледај го, секој втор збор му е God.http://www.telegraph.co.uk/sport/ot...nvestigation-after-hate-crime-accusation.html
Имa ли некoј нoрмaлен oд oвие