Бокс

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
од 3 ипол ли е знае некој да потврди точно ?

од 3 ипол ли е знае некој да потврди точно ?

Според ова (има тајмер што одбројува) испаѓа дека е од 5
http://www.telegraph.co.uk/sport/ot...Floyd-Mayweather-vs-Pacquiao-what-channel.htm

А на Хрватската НоваТВ пишува од 3-30 ама може само тогаш ќе почнат со пренос, а дури во 5 да почне боксот

Ништо сите линкови заебаваат..

Цела борба подобар бесе Мани. Како видоја судиве жити се дека овој победи.

^^ Нема везе се снајдов.
Мех борбава.

^ Така, повеќе удари имаше Флојд севкупно а и поголем процент на погодени удари мислам имаше. Заслужено доби, добро се движи и се брани Флојд.

Абе не се добива поени ако се движиш и се браниш добро.

Ова е срам, се виде и по реакцијата на публиката, се виде и по коментарите на американските новинари, флојд со ништо денеска не заслужи победа, само бегаше како кучка.

Денеска имаше само еден победник а тоа е ПацМан, вистински борец кој делеше удари во секој момент без престан.

Да ти ебам тоа корумпираните американски цигани, само затоа што е американец, мора да победи.

Овие Американски судии, се покорумпирани од нашите судови и судии... е до толку се корумпирани маме им ебам!

Последно уредено:
Заспав у курац, не глеав. Ѕирнав хајлајц сеа.
Жими кур бокс на векот било.

Бокс меч на векот ќе биде следната борба на Кличко против Тајсон Фјури. Тука највероВатно ќе го видиме крајот на Dr. Steelhammer.
Тој Фјури е 10цм повисок од Кличко и 10цм поголем распон на рацете има. Плус нема ниеден пораз до сеа а има 26 години наспроти 39те на украинецот.

Se razocarav od boksot na vekot.. Pacman celo vreme napagase i plus imase i daleku podobri udari niz celiot mec od mayweather a na kraj ovoj kurnazot ja dobi na poeni ... Jadi qotek - dobij poeni ... I guess I don't understand boxing o_O

Se razocarav od boksot na vekot.. Pacman celo vreme napagase i plus imase i daleku podobri udari niz celiot mec od mayweather a na kraj ovoj kurnazot ja dobi na poeni ... Jadi qotek - dobij poeni ... I guess I don't understand boxing o_O

Најкултурно си победи Мејведер. Види ја статистиката на мечот, мавал Пак во воздух.

Иначе, уште ми е мех! боксот како спорт.

BXNv0Ax.jpg

TUUgUPj.png

Јас бев тоталка за Pacquiao али Mayweather си ја доби борбава на поени нема никаков сомнеж тука...момакот имаше перфектна одбрана + поголем процент на погодени удари од Pacquiao.

Очекував многу повеќе акција али ипак не е големо изненадување како се одвиваше борбата ради дефанзивниот стил на Mayweather

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom