Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ја видам мојата партнерка со друга ... ќе се возбудам

Се подразбира бе... што има поубаво на свет отколку поглед на две жени во љубовен занос !?

Секако, во пракса во тој момент нема да помислувате на ќотек, шлајмови и слично, туку ќе се свртите и ќе си отидете, во шок, без да знаете што ве снашло.

Јас токму вака би изреагирала. По природа сум смирена, не сум избувлива па според тоа знам дека и после првичниот момент нема да реагирам со ќотек. Ваљда ќе ми треба некое време сфатам што всушнот се случува и следува муабет.

Всушнот ми се има случено да го видам партнерот со друга ама не реагирав вака...сепак таа реакција не беше својствена за мене зашто бев под дејство на некои супстанции:icon_lol:

Ако видам... па ништо, мене колку појше ме боли толку помалку сцени правам. Така да ќе си одам, недела - две ќе падне игнорирање, а после сме „другарчиња„ што се сретнуваат само ако судбината смеша прсти.

Па нишо најнормално и најсрдечно би им се поздравил. Не би се карал не би се тепал би напраел ан крај еден муабет со неа ако сака да биде со него ОК не ја терам со сила да биде со мене.

Ако е вистина...хм....Shit Happens,Show must go on(without her) нормално....

Хмммм...
Од една страна, би ми било ќеф да ми се исполни желбата ( еден убав сочен шамар :vozbud:)... Но не ! Ќе си продолжам и ќе се правам дека не сум го видела,дека ништо не знам, ќе ја играм неговата игра, во меѓувреме ќе смислам дооообра одмазда која ќе ја служам ладна и ќе уживам го глетката како пати :zlo:
Оф топик : Маче не се плаши,све ќе си биде ОК,само си биди ти примеран :pos::pos::pos::pos:

Pa so znam sigurno najprvo ke se razocaram i ke si zaminam smireno doma a potoa dokolku on ne znae deka jas znam dogovaram sredba so nego i praam otvoren muabet za se i mu vikam na krajot od se edno golemo 4AO i FALA sto mi go naprail se toa i nikogas poveke nema da me vidi toa e sigurno pa nz kakov izgovor da ima...takva sum jas ednas stom izgubam doverba u nekoj tesko ja vrakam posle a vrska bez doverba ne biva...

Pa so znam sigurno najprvo ke se razocaram i ke si zaminam smireno doma a potoa dokolku on ne znae deka jas znam dogovaram sredba so nego i praam otvoren muabet za se i mu vikam na krajot od se edno golemo 4AO i FALA sto mi go naprail se toa i nikogas poveke nema da me vidi toa e sigurno pa nz kakov izgovor da ima...takva sum jas ednas stom izgubam doverba u nekoj tesko ja vrakam posle a vrska bez doverba ne biva...

каде е шамарот?

ццццц.....

............
ја ако ја видам со некоја онда ке речам no problem
ако ја видам со некој ондак .............

Ако ја видам како се лапа/секса/слично со друг, прво ќе помислам дека не сум (веќе) достоен за неа и ќе си заминам. Може после тоа да има муабет за тоа, ама лично ќе сметам дека е излишен; чисто формално би се поздравиле.

И после тоа, ако таа ми се јавува, веќе го губи приоритетот во мојот живот и престанувам да имам време за неа - веднаш почнувам да бркам други девојки.

Луѓето кога немаат што да прават, зборуваат за другите. Други, пак, слушаат, си ги зачинуваат приказните и ги пренесуваат понатаму. Затоа, во нашево секојдневиее владее феноменот на “расипан телефон“, можеш да слушнеш се` и сешто за себе и за секого. :icon_lol: Имам слушано разни трачеви за мои блиски луѓе што немале врска. Затоа ако слушнам дека мојот партнер го виделе со друга, прво ќе го испитам од кого излегло тоа, каде го виделе, со која, се убаво ќе дознаам за да проценам дали вистина тоа е возможно да се случило. Ако излезе дека е вистина, ќе смислам нешто, не можам сега на памет да кажам што точно ќе направам. Зависи од расположение и околности. Може да се посоветувам со другарка ми. :zlo:

Ако без никој ништо да ми каже, ги видам со свои очи, најверојатно ќе бидам во шок, (може солзи да ми надојдат :/) и најмногу што можам да направам во таква ситуација е да се поздравам со некаква си иронична насмевка. Тоа е последното што тој ќе го слушне (и се надевам, види) од мене. Чао, пријатно. Крај. Goodbye my lover :)

По долго размислување на оваа тема решив дека доколку ја видам партнерката со друг , ќе отидам ќе се ракувам со нив и ќе им покажам среќен живот зошто од мене нема уште многу да слушнат (доколку ги знам обајцата, а доколку не го знам типот ќе и посакам само на неа :) ) и ќе си отидам. Нервите се интересна работа и не вреди да се трошат за некој доколку тој мисли дека ти не си доволен !

Nema samar ne vredi da ja trosam mojata sila na nego...
ponekogas moze poveke da boli nekoj kazan zbor od samar...
a na zborovi sum jaka:wink:

е сеа
мора мало шамарче
сеа македонци сме или шо?

зборови неможат сите да ги повредат ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom