Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
брат ми сега ке е 3-та година, а од прва година не му се полозени сите испити(статика и јакост) па одесе кај некој професор за да научи нешто, па што ке направи ке видиме.

Еј ај ако има некој листа на приајвени кандидати нека ја прати засто гледам на електро објавиле

Еј ај ако има некој листа на приајвени кандидати нека ја прати засто гледам на електро објавиле

Прегледите на пријавените кандидати за упис во прва година во учебната 2008/2009 година ќе бидат објавени на 03.09.2008 година (среда) на огласната табла на факултетот и на интернет страната.

тука

Прегледите на пријавените кандидати за упис во прва година во учебната 2008/2009 година ќе бидат објавени на 03.09.2008 година (среда) на огласната табла на факултетот и на интернет страната.

тука

Да другар знам дека ке бидат на 3 септември и дека ке ги има на интернет страната ама електро уште сега ги имаат листите па прашував евентуално ако ги има некој и од машински

Да другар знам дека ке бидат на 3 септември и дека ке ги има на интернет страната ама електро уште сега ги имаат листите па прашував евентуално ако ги има некој и од машински
Електро уште истиот ден ги извадија резултатите:smir:

А некој да знае кога почнуваат предавањава? Оти некои викаат од 15-ти септември, а други велат и оваа година по старо од 1-ви октомври ќе се почнува.

стварно кога почнуваат.. ? .. а бај д веј трет семестар кога се запишува?

јас пишаф производна информатика ... бтв веројатно почињаме од 15ти зашто има и трет уписен рок , така да нема да има време за другиве , неможе од пола месец они да следат предавања ...

3 5/А ПарлиќДраган Александра МВ АФИ Мхт ТМЛ ТИ 60,000 6.981 9.095 8.000 8.000 4.000 36,076 96,076
Ова ти си ???
Јас сум 21 ви :pos2::pos2: важно е да сум приман во државна квота :wink:

И јас се пријавувам како студент од Машински, втора сум (сега запишувам трет семестар) Индустриски Дизајн. Факултетот е супер со комплетно функционален кредит трансфер систем.

3 5/А ПарлиќДраган Александра МВ АФИ Мхт ТМЛ ТИ 60,000 6.981 9.095 8.000 8.000 4.000 36,076 96,076
Ова ти си ???
Јас сум 21 ви :pos2::pos2: важно е да сум приман во државна квота :wink:
Не бре не е таа мислам батерфлај, таа ми е мене другарка се чудев шо сте ја пишале тука... плус тоа таа сеа ќе наполни 19 :pos:

Инаку ај нек ми се угоде... државна квота:vozbud:
Првите триесет се во државна квота :vozbud: Добро де, на мој смер ПИнф :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom