Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање!?
Кога ќе се одработи денот кој во средата го изгубивме? оваа сабота или следната на 29ти???
Кој може нек одговори најбрзо што може, фала!:smir:

Прашање!?
Кога ќе се одработи денот кој во средата го изгубивме? оваа сабота или следната на 29ти???
Кој може нек одговори најбрзо што може, фала!:smir:

наредната на 29-ти, информација од професор :)

Статика ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах.... статика...:nesum::uvo:

абе да не знае некој случајно по грешка, утре у колку саат се полага Графичко комуницирање :tapp::tapp:

abe zosto zboruvate taka za lazo dimov koga kaj nego si pominuva najlesno potrebno e samo da gi preresete testovite so gi dava za vezbanje pa na kolokvium se pagat isti zadaci kako vo testovite od toa polesno zdravje

a toj sto se zali za statika poarno da sedne i da si zagree stolot bidejki go cekat mnogo poteski raboti od statikata
:toe:

Се согласувам со Месар во целост, сепак нема потреба од жалење учење треба :)
:nenene:а и мој совет кој не положи статика и математика 1 на време и треба да презапише најдобро е за него да си ги земе документите и да си ја проба среќата на друг факултет

zosto taka mislis ?! ne me plasi sea ziti se , mene mi ostanaa za na ispit tie dva predmeta ! mislis deka nema da mozam da gi polozam ?

Статика ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах.... статика...:nesum::uvo:
Ај не кукај од Статика, полесен здравје, ќе бараш такви предмети понатака!

zosto taka mislis ?! ne me plasi sea ziti se , mene mi ostanaa za na ispit tie dva predmeta ! mislis deka nema da mozam da gi polozam ?
Не викам дека се тешки напротив зошто се многу лесни во споредба со тоа што следува понатака, а сепак тие се основата( до негде) и тие работи понатаму ке ти требаат(помалце или повеќе зависи од насоката:)) Ти само учи :helou:

Не викам дека се тешки напротив зошто се многу лесни во споредба со тоа што следува понатака, а сепак тие се основата( до негде) и тие работи понатаму ке ти требаат(помалце или повеќе зависи од насоката:)) Ти само учи :helou:

Не да се основата, туку се основа, на било кој смер да оди се што ќе пресметува најпрво статички ќе го пресметува па потоа на останатото....така ако сега не ја научи го згрешил факултетот.

Abe daj dosta pisevte za statika i matematika nekoj nekak kaze ako znae Kandikjan kako gi proveruva programite po SOLIDWORKS dali obrnuva vnimanie na nekoi sitnici:salut:

kade da najdam materijal za METALOGRAFIJA seminarska po masinski materijali ?!

ej jas sakam da se pisam na Motorni vozila kazete dali e mnogu tesko i kolku od predavanjata ima praksa a kolku teorija ???

На овој факултет ми се свиѓа само смерот Индустриско инженерство и менаџмент што ми изгледа како најпросперитетен.:helou:

industrisko inzinjerstov najdobar???????????? vrska nema....najprosperiteten vo ovaa drzava.... posto e povrzan so ekonomija... a kaj nas prosperiraat ekonomisti i pravnici....inaku...dali ti znaes koj i kolku e baran smerot Motorni vozila, Mehanizacioni masini..... daleku daleku e industrisko inzinjerstvo zad ovie smreovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom