Квиз дилема: "50-50" на А1 или "Добра шанса" на Сител?

• Креатор на темата Креатор на темата MilaMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Ете баш сега гледав. Добра шанса наместо 270.000 денари, ќе даваат 340.000 што е повеќе од 50-50. Јас поштувам што пријавувањето во квизов на Сител е на обичен телефон, ова на 0500 ми е стварно невидена пљачка. Башка викаат парите ви ги носиме дома. Да не чул некој за што станува збор???? Баш ми фалат дома едно 50.000 евра :vozbud:

...подобро кажано едниот (50-50) е ПРЕглуп, а другиот (Добра шанса) е копија на Најслабата алка.
Уште кога ќе се надоврзат и водителите... :nesvest::nesvest:

Летово пак може да се почне со квиз дилемата. :)

Вчера пак почна 50-50 на А1, овој пат со Жаре (Еден на еден).
Малку поинтересно отколку лани, но идиотско е она компјутерското избацување со ха-ха-ха цело време. :tapp:

Што се однесува за Добра шанса, откако го ставија во термин во петок не сум го гледал. :toe:

Добра шанса е досадно и далеку од Најслабија карика ептен далеку, 50 50 вчера глеав, и интересно ми е.

Ниту еден од овие два квиза.Сум ги гледал и двата ама ми беа досадни на квадрат.Милјонер рулз.:)

Ни едниот ни другиот не ги глеам, ама ако веќе бирам би одбрал 50-50 со новиов водител.

Безвеза се идвете

ама стварно безвеза....може се добри за пари зимање (или не, има толку многу прашања а сумите се смешни) ама не се интересни ама ич....
али кога морам да бирам, би избрал 50-50

Закон се и двете. Посебно кога ги нема на телевизија.

Добра шанса нормално , дури имам и учествувано :)

Добра шанса е добар квиз, само што водителот ми е антипатичен и поради тоа не го гледам квизов, а 50-50 ни едното ни другото. Поглуп квиз не сум видела, зборувам за ланскиот водител, но сега со Жаре верувам дека ќе биде поинтересно.
Се знае што е добар квиз, со добар концепт, но уште поважно и оној квиз кој водителот знае да го направи таков - (Како Трендо - Милионер и Игор - Земи или остави)

Глупи ми се двата.. Али ако веќе мора да изберам, добра шанса повеќе ми се допаѓа

Глупи се,али 50-50 ми е боље овој добра шанса е ко најслаба карика на хрватската.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom