Лекарско уверение за возачка дозвола

• Креатор на темата Креатор на темата 1976
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
Дали знаете каде и за колку пари даваат лекарско уверение? Ми треба за авто школа. Слушнав дека некаде у скопје имало за многу ефтино давале.

Една цена е за лекарско бе другар, 1550 мислам дека беше, не сум сигурен :smir:

јас мислам у било која државна здравствена институција дека можеш да си извадиш

јас мислам у било која државна здравствена институција дека можеш да си извадиш

И приватна :vozbud:
Јас Скопје имам вадено во РЕМЕДИКА (мислам дека вака се викаше, одма кај автобуската шо е)

Дали знаете каде и за колку пари даваат лекарско уверение? Ми треба за авто школа. Слушнав дека некаде у скопје имало за многу ефтино давале.
Ако си од Скопје трчај у Железничар, позади Беко...1200-300 денари а поминуваш одма, само очи проверуваат:)

Јас во Амбулантата во Железара вадев (одма до Ремедика е) ми рекоа евтино е и одма даваат!
И така и беше 1200 денари и за пола саат готовo. Утредента лекарското уверение си го зимаш.
И со среќа на полагање :smir:

Една цена е за лекарско бе другар, 1550 мислам дека беше, не сум сигурен :smir:
не е една, секаде е различно. Еве на пример, тука кај нас е 2500.(Кочани) Има ли некој од источниот регион тука?

не е една, секаде е различно. Еве на пример, тука кај нас е 2500.(Кочани) Има ли некој од источниот регион тука?

Не знам за Кочани ама кај нас во Велес колку што сум информиран лекарското е некаде околу 2000 ден.

у чаир е 1200 ја вадев пред 20 дена

Во Скопје цени за Лекарско уверение ти се движат од 1200 - 1600 зависи каде ќе вадиш.

И јас кога вадев, го платив 2.500 денари, а сум битолчанче :). Мислам дека уште е толку, речиси двојно повеќе од скопје :tapp: Како е можно.....

Една моја другарка извадила пред месец или нешто за 2000.
Инаку конкуренцијата го прави своето :) мислам на цените. Јас за моето лани платив 1600 во Железничар.

Јас мислам дека за лекарското за возачка платив 2000, то беше пред две години, а сега вадев лекарско за виза нешто ми требаше, платив 1550.
Би требало да се со иста цена сите, пошто исти прегледи ти прат :toe:

пријател лекарско уверение за А и Б категорија 1200 ден.само за А 1 000 ден.ако те интересира пиши на Skype,MSN,Yahoo mesinger. Барај c_cobe2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom