К Комити Лисиче Член од 14 декември 2021 Мислења 903 Поени од реакции 3.536 31 јануари 2024 #76 Чисто информативно, бев да ја заменам возачката дозвола заради престанување на важност ми побараа лекарско уверение за Ц категорија
Чисто информативно, бев да ја заменам возачката дозвола заради престанување на важност ми побараа лекарско уверение за Ц категорија
Disconnect Член од 21 септември 2011 Мислења 720 Поени од реакции 2.239 31 јануари 2024 #77 Комити Лисиче напиша: Чисто информативно, бев да ја заменам возачката дозвола заради престанување на важност ми побараа лекарско уверение за Ц категорија Кликни за повеќе... Уназад 5 години бараат лекарско уверение при продолжување на возачка со Ц категорија. Чисто информативно.
Комити Лисиче напиша: Чисто информативно, бев да ја заменам возачката дозвола заради престанување на важност ми побараа лекарско уверение за Ц категорија Кликни за повеќе... Уназад 5 години бараат лекарско уверение при продолжување на возачка со Ц категорија. Чисто информативно.