Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
taa za saravita,vika stariot na kraj FALA VI,BLAGODARAM..sho ushe i nozete ne im gi baci...:lud:
i edna za shampon so eden model kao se vikashe ne mi tekinje,vika za vas,za vas i samo za vas....i posle toa vika i za suva oshtetena kosa:tapp:
Toa za vas,za vas,za vas e za lak za kosa Taft,toa go kazuva Hajdi Klum.:tapp:

нема сто да размислувам....
сите се глупи...
само coca-cola прават добри реклами,посебно новогодишните:pipi:

Најгрди...македонските реклами ! Тие на макс-струмица-онаа посебно таа со наставни4ката и детето сто грицка на час.
А и оние на хедис!

ауу незнам дали сте ја фатиле на шутел/бтр рекламата за пицерија сенада :)
само предлагам, да дежурате на каналиве :)

Е онаа рекламаата за прашокот...РАЗБУДИ ГО ДЕТЕТО ВО СЕБЕ Ој еби се :zid: :tapp:
Во ваа реклама нема ниту една факен логика...Што има да разбудиш кај детето со прашок.... :tapp:

Новите реклами за влошки од Хедис :tapp:
Рекламата за Дуел од јоргован :tapp:
рекламата за Absolut volume покрај кеј што е :tapp:

Мене ужасно ме нервира рекламата на Cif. Кога почнуваат да играат мажот и жената у кујна. Ауф... :tapp:

Новите реклами за влошки од Хедис :tapp:

Снаа бе! Снаа. Се`, се`, ама СНАА?! Уствари, знам. Тие само кога ќе станеш снаа смееш да ги користиш. А ако станеш свекрва, ќе користиш влошки Свекрва?! Why God, why?

Инаку се знае глупите реклами кои се, сите за прашоци за перење (на чело со Марија и пансионот), сите ретардирани реклами за шампон со ретардираните типки што ја пафтаат фотошопираната коса низ цел екран, и тоа би требало да направи јас да купам Хед и Шолдерс. Рама и Лептен беа изузетно глупи, ама последно време ми се фаворит Кока Кола на семеен ручек со тоа најгрдото дете на светот што изгледа како испостено прегладнето Виетнамче со млечен брк.

Дали ви текнува на рекламата: БОНГО БОНГО БОНГО БОНГО.....
бонго бонго бонго бонго БОНГО БОНГО БОНГО БОНГО....бОНГО...
многу ме има изнервирано оваа дебилна реклама...влијаеше после лошо на мојот шмек откако ја глеав:)

Мене онаа за цаци цаци цацко!!! Одтогаш навака сум глуп. Во поново време одржувам глупавост со влошките на хедис Снаа

Го нема го нема
Сто нема
Го нема
(под врата со лист :lud::lud:)
Микроспреј празен:vozbud::vozbud:

рама маргарин аааах гасев звук секогаш кога ја даваа:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom