Најглупа реклама?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
И пак драга Emma оваа тема е поразлична од сите нив :)

Еdit: па сите третираат или најдобра реклама, или општо за реклами. Оваа е замислена баш за најглупите :)

Втората тема од тие што ги наведе Емма може да се заклучи.И онака има многу теми за реклами, а во таа нема ниту еден пост.

taa so toj klosharot koa go brkaat 2 rotfajleri i se kachue na drvo :S:toe:

Оваа со Елена Ристеска Милионер што ја рекламира обложувалницата ПРЕМИЕР! :tapp: толку е глупа што незнам незнам :tapp:

Za mene ovaa e edna od niv :pos2:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1444
Патем, оние за Фанта новите се нехумано дебилни. :pipi:
Пичку материнес, таргет група им се дебилчиња, мора да е такво креативното решение.

А она глупото дете од последниве реклами за Кока Кола не можам да го гледам, конечно новава реклама е без него.

Још, Још...уште една што ми крева притисок.

Мене ного ми е глупа за Швепс - Денџеринг, па таква „јака“ марка на сок си дозволува такви грешки у рекламата, преметејте баш на крајо на рекламата коо го дават шишето од соко и една чаша. И шишето полно до горе и чашата. И волкот сит и овците на број.:toe:

Зип пери-штеди
МК-кола , во живци ми мава
топ-шоп, сите со ред
таа за Горењка чоколадите, за тие што го намамувале шоферот и им ги зимале чоколадите

аман луѓе не бирајте кои реклами ве нервираат, мене ми се свиѓаат тие што се за фанта со тие човечињата, а другите сите се ГЛУПИ

Епинал - со аце митевски :violent1:

Сите за Бонукс со таа кравата Марија:angry3:

Епинал, Епинал, Епинааал...Митевски, легенда :)

Ејјј, како можев да ја заборавам онаа на радио: Импулс, Импулс, Импууулс.

За МекДоналдс на радио исто се дебилни по дифолт.

Како можев да ја заборавам и рекламата за оној прашокон Хит со Адријан Гаџа.
“Јас сум Адријан Гаџа,правам хитови но ова е вистинскиот Хит“
:nesvest::nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom