Бемки

• Креатор на темата Креатор на темата iNtErIsTa No1
  • Време на започнување Време на започнување
И не треба да се чачкаат. :vozbud:

Предизвикуваат рак ако ги чешаш. Затоа, внимателно.

Ако од нив извираат влакна, веројатно е дека ќе бидат подолги во однос на околните.

Точно, Крусер.Кај мене имам бека на раката и подолги се влакната:)

Јас имам една во косата и е преголема и јас нонстоп само ја фаќам,а имам и на стомакот и кај вратот така поголемки ама мислам дека не е ништо страшно вие?:pipi:

Имам една на раката.Имам и помали од сонце кои ми се прават во лето, ама исчезнуваат тие потоа:)
Еден роднина имам, има бемка на челото на средина.Како оние Индијките:)

Абе јас за бемки знам дека ги имам многу и не ги сакам. Ги имам чепкано како мал од незнаење и слично ама за среќа моја ништо ми се нема случено. Едвај чекам да дојде тој ден кога ќе се измисли нешто за убаво отстранување на бемки зошто имам некои кои навистина понатаму во животот ќе може да ми попречат ограничувајки ме поради можност за да ги оштетам и слично.

Не треба да се чепкаат, чешаат и слично и се наследни, јас имам една на лицето од лева страна ама воопшто не ми смета ниту па ми создавала проблеми за време на бричењето.

Имам една црна точка на пенисот. Бемка е. Дали смеам да имам секс?

Поради триењето кое ќе се створи со вагината, може да предизвика рак. А рак на пенис е опасна работа. Сепак почекај некој доктор или докторка да ти каже по прецизно.
Значи се согласивме дека бемките се убави, црни и не треба да се чачкаат.

Jaс имам малце поголема бемка на раката и дерматологот ми кажа да избегнувам изложување на сонце кога најмногу зрачи, тоа е најважно, а за чешање такви работи не биле опасни, не се раскрварува бемка толку лесно.

Кој не сака да ги има, нека оди да си ги отстрани, кај дерматолог.

Ама најубаво е онака како ве дал Госпо...Сепак, нели бемките се „симбол на убавина“...:pos:

имам многу бемки и не ми сметаат:pipi:
имам и на лице ама не ми се познаваат многу
а на грбот имам малце поголемка и знам дека не треба да ја изложувам на силно сонце

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom