Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Абе легитимни ама копија на тестер е тоа 2ра или 3-та класа. Не може Диор било кој да е 30€ најмалку 50€ макар и за тестер.
Опаковката не е битна каква е битно е шишенцето внатре да биде исто како оргиналот
И интензитетот на траење ќе покаже која класа е

B.T.W. парфемот Tom Ford Tobacco Vanille од 50мл е 170$ исто и Tom Ford Neroli Portofino Cologne

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Последно уредено:
Другарчиња да не знаете случајно некој во Скопје да прави тетоважи од кна на раце(мандала/менди) стил :)...позз
Провери во татуу студиото шо е на самата улица од влада према фонтана парк (спроти салонот на дадар) некаде на средина од улицата

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Не се оригинали тестерите. Копии се. Пример Dior homme,Dior homme intense се од Cristion Dior :) Утнато е името и шишенцето не е баш ко шо треба. Али па Sauvage е идентичен и на мирис и на изглед, незнам за траење и проекција само како е. Имав прилика бајаги од нив да ги надушкам и Повеќето се приметуваат дека не се ко оригиналите али некои имаат погодено.

^Чкарт се, то бидите сигурни. Во некои се препознаваат состојките и нотите, но концентрацијата на истите е доста ниска со шо се губит на квалитетот и оригиналноста.
Поќе се исплаќат еден до два (секој според буџетот) саглам и мирна гла.
Инаку, не го менвам за никој поќе. Перфектно си се сложвит со мојот тип на кожа. Буквално од све шо имам пробано досега, дефинитивно максимумот го ваѓам од овај без никакви претервења. Доста комплименти добив овије 8-9 дена.
Жан Пол Ле Мејл
nd.430.jpg

има некој нарачувано од овие ? некако не ми се верува сите тестери да им се по 1800 ден. оригинал
https://www.facebook.com/LuxorOnlineShop/

:pos:
Antonio Banderas King of Seduction колку пари оди оригиналот?
Во Веро гледам дека има 100мл намален од 1369денари на 1236 денари, а 50мл од 969 на 869 денари, овие се копии или оригинал може да е за ваква цена?
Не сум го имал никогаш, а случајно го мириснав тестерот и ми се допадна па сакам да го купам, али да дадете совет од каде е најдобро да се земе оригинал или пак ако е копија исто од каде е најдобро споредено квалитет/цена?

Повеќето на AB се прилично ок од аспект на мирис, меѓутоа траат 2/3h и тоа е тоа, практично вода :)

Последно уредено:
prod_30276aa_1_613x613.jpg

Manly as Himself fruity-oriental-woody category Intense and real mazhestven fusion of cool mint water, bergamot zest and crunchy green apple touched by spicy accents pepper and aromatic lavender notes. • Top notes: mint water, peel of bergamot, black pepper • core notes of geranium, crispy apple, lavender • base notes of sensual amber, patchouli .

Има некои добри клончиња на Крид-Авентус кај нас ?

Абе го душкав пред месец дена Авентусот,незнам која верзија беше, ама разликата у пари помеѓу Aventus и CDNI и Insurection па и Avenue е мнооооогу поголема него разликата у мирис. Мислам дека самиот момент да имаш шишенце авентус вреди повеќе него ли самиот мирис. Иначе, за обични смртници нема разлика. @PewDiePie нарачај си Al Rehab Avenue, не е идентичен со Авентус ама е доста сличен, трае ко индиска серија, се осеќа ко скара за 1ви мај а кошта ко кило патлиџан у март.

Добри ли се Economics парфемите?

Абе го душкав пред месец дена Авентусот,незнам која верзија беше, ама разликата у пари помеѓу Aventus и CDNI и Insurection па и Avenue е мнооооогу поголема него разликата у мирис. Мислам дека самиот момент да имаш шишенце авентус вреди повеќе него ли самиот мирис. Иначе, за обични смртници нема разлика. @PewDiePie нарачај си Al Rehab Avenue, не е идентичен со Авентус ама е доста сличен, трае ко индиска серија, се осеќа ко скара за 1ви мај а кошта ко кило патлиџан у март.

Kaj go naraca? Na ebay? Daj mi ako mozes link od ist prodavac.

@PewDiePie Си ги нарачав ама ми ги донесе пријател. Мада имам гледано на англисконо ибеј некои ама немам меморирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom