Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Со спортот има малце сличност, но е 10 класи подобар.

Дајте бе некоја добра препорака за wow парфем, значи коа влезам некаде да зинст уста и да држи со едно прскање. Мажествено да мириса. :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

@BloodyJesus Таков ќе да нема. Колку и да е добар на некој нема да му се свиѓа. А за едно прскање.... ај барем две да бидат, едно ко ниедно. За таков ќе треба и малце поише пари да се дадат. Dior homme intense шо го има овде ете може да помине за околу 100 евра као поефтина варијанта....Spicebomb....9 сабајле е, кафево не ми е испиено уште... :)

Дајте бе некоја добра препорака за wow парфем, значи коа влезам некаде да зинст уста и да држи со едно прскање. Мажествено да мириса. :(

Comme des garcons 2
На газ да падниш :D

@BloodyJesus Таков ќе да нема. Колку и да е добар на некој нема да му се свиѓа. А за едно прскање.... ај барем две да бидат, едно ко ниедно. За таков ќе треба и малце поише пари да се дадат. Dior homme intense шо го има овде ете може да помине за околу 100 евра као поефтина варијанта....Spicebomb....9 сабајле е, кафево не ми е испиено уште... :)
Не е проблем за пари, само да е добар.

Не е проблем за пари, само да е добар.

Тој ефект што го сакаш го прави Aventus и Reflection Man, мада за тие работи битни се многу елементи. Како си облечен, каков став имаш, каде искачаш итн.

Парфем е битен дополнителен ефект на комплетна појава. Така да по влечка и рамбовка на ручек шо сакаш стаи џабе е. И битно е да ти стои парфемот тебе лично. Најјак , најбоље се нај ако сака нека е мене може нема дс ми одговара на личност, стил , возраст и тако даље.

Од пред два дена..Малку и јас на Долче.20160805_151335.jpg

Веќе долго време ги користам vip night и bruno banani ама кај и да е ќе ми здосадат а малце сум проблематична со одбирање на мирис.Дајте ми препорака за нешто нежно женствено да проверам :)

Машки парфем стварно и скапо ќе го платиш ама блузите нека се перат и пак ќе мириса

One Million
Versace

А има и други невелам не

@Psyside Од банани на ова е некако многу голем скок :))) и мене дури ми е по unkown серијава на хермес. Али лајк, се шо анти масмаркет е добредојдено. Замисли идеш низ град и место стрејт,авон, гучи,милион и на нив слични мирисаш кридои, фордои, амуажи или ете и поевтино нешто као лалик или полноч у паризу...[DOUBLEPOST=1470610285][/DOUBLEPOST]@Psyside Од банани на ова е некако многу голем скок :))) и мене дури ми е по unkown серијава на хермес. Али лајк, се шо анти масмаркет е добредојдено. Замисли идеш низ град и место стрејт,авон, гучи,милион и на нив слични мирисаш кридои, фордои, амуажи или ете и поевтино нешто као лалик или полноч у паризу...
@Miss.Independent Пробај Ck Obsession night, не е скап, не е популарен овде, го имаше до пред 3 години у некои парфимерии веќе не, нежна ванила и сандаловина и е тамн за есенско и зимско време.

Hermes-те се совршенство, али малце се соленки :)

Иначе тоа и е поентата, кога ќе го осетат околу тебе парфемот, да мирисаш уникатно и префинето.

Еве за девојките, да го пробате летниот.....

Сега за сега ќе се океј :D
52d0e54641a7ae2ba6bc93dc581fde56.jpg

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Еден од најдолготрајните уопште што сум ги пробал. 12 саата после нанесување мирисаше ко сега ставено. После 4 саата проектираше околу 2 метра. А свеж е. Aventus clone . Не е скроз али доволно.
@Psyside си се сретнал со ова?

Attachments

• IMG_20160810_111642.jpg
    IMG_20160810_111642.jpg
    2,4 MB · Прегледи: 59

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom