Моето име би го сменил во...

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
Sto e rabotava pola sakaat da se vikaat Adolf hmmmmmmm........:raz: od koja pricina?

Fir_Maked напиша:
Sto e rabotava pola sakaat da se vikaat Adolf hmmmmmmm........:raz: od koja pricina?

Сигурно заради Адолф Силвестер свирачот на труба во симфонискиот оркестар на Чикаго. Мене да друг не ми текнува, а?

Jas bi sakal da se vikam Jimi humu gumu nuku apua :) :) :) :)

Jas sum trebal da se vikam Aleksandar ama baba mi zapnala deka treba po imeto na dedoto,nekoja tradicija

Името мое ми е супер и не го мењам...

А инаку некој ако ме викне да му бидам кум и да предложам имиња за синот/ќерката па би му ги казнил децата за цел живот би им дал забегани имиња на пример:
машки: Сотир, Спиро, Часлав, Стојмир, Мито, Светислав, Љубимир, Димче, Перо, Фонче, Јанко, Грознимир, Иљо, Ѓоре, Витомир, Трпче...
женски: Стојанка, Грозда, Велика, Менче, Стојна, Цвета, Лабуна, Голуба, Бранка, Јанка, Ристана, Риска, Спирка, Рајка...

Па коа ќе се упознаваат со некој ќе им биде срам да си го кажат името :pos:
Ај доста е :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Јас најмногу си го мразам името...Љубица.

Затоа коа се запознавам со некој не кажувам како се викам. Ама Бубе звучи подобро сепак.

Убаво ти е името бе.Јас имам исто многу чудно име , имам уште почуден(поглуп) надимак па секад си го кажувам името.А најубаво машко име ми е Кармело.Закон.Само да живееш у гето.

Ne ozbnilno ne bi go menjal imeto....ubavo mi stoi koga ke oblecam plavo.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom