Флипери

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се секавам еден пат одлучивме да ја превртеме мустафа (Cadilacs and dinosaurs) и се собравме 4 другари и за 10 ден. во тоа време даваа 5 жетони!!! И можеби над 50 жетони земавме и на крајот ни останаа уште неколку. Важното знам после 2 дена ме болеше раката од претискањето на копчињата :vozbud:

Леле... ни магарешки ќотек не можеше да ме извади од кај флиперите... толку бевме опседнати со нив што не се натпреварувавме кој ќе ја преврти играта туку кој ќе биде прв со најмногу собрани бодови, на Метал Слаг (кецот) извадив 50мил. поени, пред тоа првиот имаше 700 000 :)

Глупо беше само што имаше 3 букви само name::uvo:

Кај нас уште со флипери се занимавет љуѓево. Имат и Кадилак и кај Костурон. Така да кој сакат, патот под нозе, парите в џеб и право таму. :helou:

Јас се секавам еден пат одлучивме да ја превртеме мустафа (Cadilacs and dinosaurs) и се собравме 4 другари и за 10 ден. во тоа време даваа 5 жетони!!! И можеби над 50 жетони земавме и на крајот ни останаа уште неколку. Важното знам после 2 дена ме болеше раката од претискањето на копчињата :vozbud:
Ех бре мече мустафа со еден жетон се вртит...најмногу два со сте сториле пак и вие...:uvo:

Ех бре мече мустафа со еден жетон се вртит...најмногу два со сте сториле пак и вие...:uvo:
Па сега би ја превртел со 3 жетони ама тогаш деца по 8-9 години и што знаеме :wink:

Мустафа, бе, каков Кадилакс & Динос сите ја знаат како Мустафа, е тоа е легендарна игра, после Фајнал Фајт со Гај, Коди и мој омилен Хагар, па Аир Страјк (така беше изгледа), па фудблчињата (Супер Сајдкикс), Метал Слаг, брееееееее тоа е историја!
Треба да си наснимам Маме 32

баш интересна работа беа...
отпорни на ќотек ... се издушував на нив :)

Мустафа беше закон... Да можам сега дома да си заштрафам едно џојстиче и две дугмиња ко на тоа флиперите па да се разлупам по масава... :pos2: НОСТАЛГИЈА

Детството на Мустафа го остаев

Чоече киснев на Мустафа по цели денови , па играв Панишер, панг, сноу брос, аеро фајтерс ја обожавав, за мортал комбат и стрит фајтер да не зборам, уште еден куп други .. ми текнуе едно време кога мајка ми со сила ме вадеше од флиперница пошто скапуев таму од сабајле до вечер :pos: .. леле како ми се игра на флипери али тешко да има негде освен таа у охрид, таа е едина што ја знам што уште работи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom