Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Baram cimeri da najdeme stan za prestoj nekade blizu masinksi karpos 2. Ili ako na nekoj mu treba cimer neka pise! Poz!

се бара цимер(студент), стан во Припор, К.Вода.....

Ако на некој му треба цимер во Карпош и околина на Техничките Факултети нека ме контактира поздрав

Ако на некој му треба цимер во Карпош и околина на Техничките Факултети нека ме контактира поздрав[DOUBLEPOST=1439062130][/DOUBLEPOST]Ако на некој му треба цимер во Карпош и околина на Техничките Факултети нека ме контактира поздрав

Мислев на некој кој веќе седи и знае колку излегува со се кирија и сметки, јас сега се запишав, од 2 семесетер планирам и јас да барам цимер

Ако бара некој цимерка за во автокоманда (барам нешто поблиску до пмф) нека пиши. Поздрав

Барам цимерка за стан во Кисела Вода, во близина на студентскиот дом Пелагонија. Цена 3 000 денари заедно со сметки и интернет. Инаку јас студирам на ПМФ, ќе бидам трета година.

Тројца цимери - студенти (со стан во Штип) бараат еден цимер. Ако има некој некоја информација нека пише. Благодарам однапред.

Ние сме 2 девојчиња, се бара уште една цимерка за стан во карпош 2. 4500+ сметки. Заинтересирани нека пишат

Бараме цимерка за во Штип станот се наоѓа во центарот и кирија е 50евра. Ние сме три и сме на медицина прва година.

Последно уредено:
Бараме цимерка за во Штип станот се наоѓа во центарот и кирија е 50евра. Ние сме три и сме на медицина прва година.
Deka ste pod kirija :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom