Обединувањето започна, Бугарите напаѓаат

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
абе не ние искаме дел от вас ....нали???? нали вие искате дел(пиринскија)аз незнам некој б'лгарин освен тези глупаците по форумите да иска вашта земја....аз искам просто да има икономика между нас и да напредваме....Б'лгарија и Македонија трјабва да правјат п'тишта а не да ги рушат с такви форумни мишки като вас псевдо б'лгари и псевдо макета.Като ви чета глупостите разбирам че простотијата ходи само по хората независимо дали са б'лгари или македонци

абе не ние искаме дел от вас ....нали???? нали вие искате дел(пиринскија)аз незнам некој б'лгарин освен тези глупаците по форумите да иска вашта земја....аз искам просто да има икономика между нас и да напредваме....Б'лгарија и Македонија трјабва да правјат п'тишта а не да ги рушат с такви форумни мишки като вас псевдо б'лгари и псевдо макета.Като ви чета глупостите разбирам че простотијата ходи само по хората независимо дали са б'лгари или македонци

Заради вакви предрасуди што ги имате ние никогаш нема да бидеме во добри односи.Плус да те потсетам не сме шизофрен народ па да незнаме кои сме,вие земавте дел од Македонија и сега пробувате да го уништите народот што остана а зошто затоа што не сакате да ја изгубите Пиринска Македонија.Па сега ти сфати која приказна е пореална дали онаа што вие сте ни постар брат(иаку ние сме миниум 2000 год. постари од вас)или онаа дека сакате да не асимилирате за да задржите дел од нас

Az licno imam prekrasni odnosi s makedoncite, neznam obache dali ti imash.Mislja che gledash i jiveesh prekaleno shovinistko, kakto i povecheto v tozi forum.

imam edin vapros: Ti do koja godina nazad vo vremeto si znaesh svoeto rodoslovno darvo???

imam edin vapros: Ti do koja godina nazad vo vremeto si znaesh svoeto rodoslovno darvo???
Погледни си го своето стебло...и оп таму негде излегува татаро-монгол со коњско опавче на главата.

Gospodine, aide smeni plochata malce !!! Gledai spotovete-dokazatelstvo za bulgaro-makedonskata drujba

Dokato vie se biete nie ke se napieme

http://www.youtube.com/results?search_query=kogato+napadash&search_type=&aq=f

tia dva spota sum gi prvil za bez pari, brato, vsichko e ot drugarstvo.Drujime si edna kompania vo Makedonija se napivame i vo Bulgarija se napivame i ich ne ni boli k...rec za toa sho e bilo predi Adam i Eva...Svatish me sho ti zboram????

A tozi album e nashia- DEKO & SHOSHO (az sum shosho na slikata...prilicham li na tatar ???)http://www.myspace.com/shoshodeko

...she imame nastap vo Skopie septemvri-oktomvri....i ke se praim lom.
Zapovjadaite!!!!

Рапер...сакаш да осетиш вистинска банда...да не рапувате џабе...:vozbud::vozbud:

ако сакаш може ту пак аранжман да ти направиме, :vozbud:

Абе татари ние не сме ист народ сваќате...???Ние сме тука створени, тука живееме и тука ке останеме...А вие сте монголчиња што ве избркале од таму, па се правите тука "браќа" со сила...Поише сте со турците браќа него со нас!

Рапер...сакаш да осетиш вистинска банда...да не рапувате џабе...:vozbud::vozbud:

ако сакаш може ту пак аранжман да ти направиме, :vozbud:

Abe psevdo-patriotche, ti sigurno nemash 18 kato te gledam kak gi koristish tezi facite...bez tjah ne moe se izrazish.Ako sakash ke ti kaja koga imame jurka u Skopie za da doidesh s posadinata na Tu Pak a nie she predstavime ot Arenata i Rapton noviot raper Ku tek...vaji???

haha, dechko, na se zaebavaj

Abe psevdo-patriotche, ti sigurno nemash 18 kato te gledam kak gi koristish tezi facite...bez tjah ne moe se izrazish.Ako sakash ke ti kaja koga imame jurka u Skopie za da doidesh s posadinata na Tu Pak a nie she predstavime ot Arenata i Rapton noviot raper Ku tek...vaji???

haha, dechko, na se zaebavaj

Добро ајде,да кажеме вака ако сме ние браќа(а браќата треба да се бранат)зошто тогаш во спорот со Грција вие сте од страна на Грците,да не е од што ни мислите арно,хммм не :nenene:

Ako sakash ke ti kaja koga imame jurka u Skopie za da doidesh s posadinata na Tu Pak a nie she predstavime ot Arenata i Rapton noviot raper Ku tek...vaji???

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДА ДОЈДАМ..вие рапери така келави и страшни, опасни, гангстери...а ја малечок добар и фин...страв ми е

Добро ајде,да кажеме вака ако сме ние браќа(а браќата треба да се бранат)зошто тогаш во спорот со Грција вие сте од страна на Грците,да не е од што ни мислите арно,хммм не :nenene:

Ами така е бате, политиката трови хората, които сакат да живејат в мир.Обаче ние не се даваме от Арената и Раптон... не се подаваме на балканскија кјучек.....Винаги дружиме по много и си помагаме за всичко.Но не сум наивен, знам че власта ште стиска повечето хора задушени и заслепени...Брато, ние сме еднакви пред космоса вселената, бог...както сакате си го разбирајте.

Грумуш, јако е тва, нема спор

Ами така е бате, политиката трови хората, които сакат да живејат в мир.Обаче ние не се даваме от Арената и Раптон... не се подаваме на балканскија кјучек.....Винаги дружиме по много и си помагаме за всичко.Но не сум наивен, знам че власта ште стиска повечето хора задушени и заслепени...Брато, ние сме еднакви пред космоса вселената, бог...както сакате си го разбирајте.

Грумуш, јако е тва, нема спор

Пак ке повторам иаку неколку пати сум го кажал по форумите-Ако историчарите лажат,гените не лажат,така да има тема за гените на Македонците каде што две институции потврдија дека сме си посебен староседелски народ.Но ако ти ме сметаш мене за брат во ред е, тоа јас очигледно неможам да ти го избијам од глава,и онака ми се допаѓаат момите од БГ:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom