Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
koga bi biral bilo kakov komar bi odbral kladilnica so trpenie i pristoen vlog izleguva nekoja para ali ako te fata v masina x.x.x.x.x.x :(

www.smex-chemical.bloger.hr
кога веќе оставате блогови.. по мене овој е најдобар го пратам можда година дена.. доста добар смс сервис има и фри типовите му искачаат а ги здрви тогаш марибор 2-1 и лион 7+ лига на шампиони и тоа како фри тип ги стаи.. вчера баш ле хавр Х ја имаше и 0-0 заврши..
се надевам дека помогнав колку толку..
за денес од мене Монпеље 1 @ 2.70

кога веќе оставате блогови.. по мене овој е најдобар го пратам можда година дена.. доста добар смс сервис има и фри типовите му искачаат а ги здрви тогаш марибор 2-1 и лион 7+ лига на шампиони и тоа како фри тип ги стаи.. вчера баш ле хавр Х ја имаше и 0-0 заврши..

Viksa da te prasam neso... Ova so SMS tipovite ako igram sekoj den po eden SMS tip od 30 dena i kolku izgubeni kolku dobieni ke ispadnat od prilika za tie 30 dena?
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 00:02 ---

Viksa da te prasam neso... Ova so SMS tipovite ako igram sekoj den po eden SMS tip od 30 dena i kolku izgubeni kolku dobieni ke ispadnat od prilika za tie 30 dena?

хах врска немам.. има архива од страна ама нова му е ко шо глеам.. би требало да си во плус како и да е пример ако играш по 1000че сингл секоја утакмица околу 15 илјади барем треба да си у плус штознам лупам стварно незнам

Гледам ве интересира работите со СМС сервисот,јас имав сопствен блог и мојте смс типови што ги поставува ги играв по 20е стандард,секој месец во просек изглегував во плус една просечна македонска плата.Поздрав

Да не биде туку така еве и еден тип од мене :)
P.Pierce (Boston) 19,5
повеќе

Да не биде туку така еве и еден тип од мене :)
P.Pierce (Boston) 19,5
повеќе

Браво бе батка мојот играч постигна 20 поени... одличен погодок... но конечно и мене да ме послужи среќата да фатам и јас, да ме разбие малерот. :icon_lol:

Attachments

• Win Win WIn.jpg
    Win Win WIn.jpg
    385 KB · Прегледи: 45
Браво добро изиграно (y)
Размислувам за отварање македонски форум за кладење(совети,типови и сл.),бидејќи разгледав и видов дека таков македонски форум нема,па ќе видеме што како ќе биде.

Eve i od mene nekoi tipovi za denes

Duble:
Aston Villa-QPR 1
Galatasaray-Antalyaspor 1
Vk.Koef:2.45
TRIPL:
Ghana : GUINEA - 1
Galatasaray : Antalyaspor - 1
Inter : Palermo - 1
Vk.Koef: 4.4
SINGLE: SANDERLEND - NORIC 1 ( 1,80.)
SINGLE:Alkmaar-Gvw 5+ (5.50)
SINGLE:Leicester-Middlesbrough GG3+ (2.20)
SINGLE:Valencia-Barcelona PPGG (4.50)

тоа ќе биде тешка задача за Блекбурн мислам дека тука ќе бидат поделени бодовите :)

Се` е чудно, што велат Кавадарчани....
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 19:47 ---
TRIPL:
Мојш малу порано? И Африканциве и Турациве ти почнаа...

Се` е чудно, што велат Кавадарчани....
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 19:47 ---

Мојш малу порано? И Африканциве и Турациве ти почнаа...

Ne ni gi vidov deka se pocnati tie :S aj za utre porano ke objavam

Duble::mad:
Aston Villa-QPR 1
Galatasaray-Antalyaspor 1
Vk.Koef:2.45
TRIPL: :mad:
SINGLE: SANDERLEND - NORIC 1 ( 1,80.) :)
SINGLE:Alkmaar-Gvw 5+ (5.50) :mad:
SINGLE:Leicester-Middlesbrough GG3+ (2.20) :)
SINGLE:Valencia-Barcelona PPGG (4.50) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom