visnecrew09PP
ZZZZZ
koga bi biral bilo kakov komar bi odbral kladilnica so trpenie i pristoen vlog izleguva nekoja para ali ako te fata v masina x.x.x.x.x.x 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
www.smex-chemical.bloger.hr
кога веќе оставате блогови.. по мене овој е најдобар го пратам можда година дена.. доста добар смс сервис има и фри типовите му искачаат а ги здрви тогаш марибор 2-1 и лион 7+ лига на шампиони и тоа како фри тип ги стаи.. вчера баш ле хавр Х ја имаше и 0-0 заврши..
се надевам дека помогнав колку толку..
за денес од мене Монпеље 1 @ 2.70
www.smex-chemical.bloger.hr
кога веќе оставате блогови.. по мене овој е најдобар го пратам можда година дена.. доста добар смс сервис има и фри типовите му искачаат а ги здрви тогаш марибор 2-1 и лион 7+ лига на шампиони и тоа како фри тип ги стаи.. вчера баш ле хавр Х ја имаше и 0-0 заврши..
се надевам дека помогнав колку толку..
за денес од мене Монпеље 1 @ 2.70
Да не биде туку така еве и еден тип од мене
P.Pierce (Boston) 19,5повеќе
тоа ќе биде тешка задача за Блекбурн мислам дека тука ќе бидат поделени бодовитеБлекбурн денеска добива....
тоа ќе биде тешка задача за Блекбурн мислам дека тука ќе бидат поделени бодовите![]()
Eve i od mene nekoi tipovi za denes
TRIPL:
Ghana : GUINEA - 1Galatasaray : Antalyaspor - 1Inter : Palermo - 1Vk.Koef: 4.4
Се` е чудно, што велат Кавадарчани....
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 19:47 ---
Мојш малу порано? И Африканциве и Турациве ти почнаа...
Ne ni gi vidov deka se pocnati tie :S aj za utre porano ke objavam
Eve i od mene nekoi tipovi za denes
Duble:
Aston Villa-QPR 1Galatasaray-Antalyaspor 1Vk.Koef:2.45TRIPL:
Ghana : GUINEA - 1Galatasaray : Antalyaspor - 1Inter : Palermo - 1Vk.Koef: 4.4SINGLE: SANDERLEND - NORIC 1 ( 1,80.)
SINGLE:Alkmaar-Gvw 5+ (5.50)
SINGLE:Leicester-Middlesbrough GG3+ (2.20)
SINGLE:Valencia-Barcelona PPGG (4.50)