Ако некој има желба за кладење на натпревари и играње покер онлајн, без да вложува од него а да добие 50 $ нека напише тука или на маил jugoslav85@yahoo ке ви дадам инструкции 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешка работа.. не ми се верува во вакви работи. Има наместени ама до толку да се знае пред време... А каков е договорот? Ќе се враќат парите ако не излезе 1-2 или?za utre imam dojava 1-2...dojavata e 99 procenti sigurna igrac od klubot...koj saka neka pise ke se dogovorime pozz
parite se vrakaat moze da ti ostavam brojce da se javis i plus ne e skapa dojavata...ke ti dadam i fb da vidis ima uplateni livcina i pogodeni...skenirani i staveni na net...Тешка работа.. не ми се верува во вакви работи. Има наместени ама до толку да се знае пред време... А каков е договорот? Ќе се враќат парите ако не излезе 1-2 или?
Колко пари е. Ако знаеш нешто, кажувај.parite se vrakaat moze da ti ostavam brojce da se javis i plus ne e skapa dojavata..
Знаеш колку ливчиња има по интернетов? Еве ти едно.ke ti dadam i fb da vidis ima uplateni livcina i pogodeni...skenirani i staveni na net...
brat jas ne gi zemam parite...dva pati pativ mi kazaa utkamica i pogodia...ednas X-1 ednas 7+...Колко пари е. Ако знаеш нешто, кажувај.
Знаеш колку ливчиња има по интернетов? Еве ти едно.
ДаУплаќам, доста често.2-3 пати неделно, дали тоа се смета како зависник од коцка или?
Зависи колку пари уплаќаш. И јас уплаќам понекогаш по 10 ливчина во недела а понекогаш ни 1, така да мислам оти јас сум на границата на зависност. Еве 3 дена немам пишано иако ме фаќа мерак и го разгледував билтенот.Уплаќам, доста често.2-3 пати неделно, дали тоа се смета како зависник од коцка или?
aj ako sakas pisi ja stranata?Клик
Онлајн кладилница која дава бонус од 8 евра беез да направиш депозит.. Има ли некој искуство слушнато за оваа страна. Ја најдов од тука и прашав некои што се регистрираа и ми рекоа дека е ок. За да го добиеш бонусот треба да испратиш копија од лична карта или пасош па тоа е што ме двоуми дали да си направам акаунт со овие.
aj ako sakas pisi ja stranata?