Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Барса да не ги игре:pos2::pos2:pluka samo ne se nerviri, sami ke si doot rabotte na mestoto =)
Ај и така ти дадех баја на кучиинта денеска кажи ми намене безпари кои се наместениAko saka nekoj prodavam namesteni utakmici? ....
Ај и така ти дадех баја на кучиинта денеска кажи ми намене безпари кои се наместени:pos2:
Така е брат, тежок комар е таа работа. Излажали се 1 после нема откажуване. :smir:Еднаш направив лифче и ме заебаја скоро сите утакмици (тоа ми беше првото ливче во животот). Потоа направив едно заедничко со еден другар, фативме и деливме по 300 денари. Леле само да знаете како се замамвит тоа кога ке земеш. Не 300 после 300000000 дадов и ништо не фаќаф. За среќа се откажав и не праев еден подолг период од една година. Еве сега пак почнав и правам по 3-4 ливчиња месечно. Обично ги правам во петок а на пример чера направив 3 ливчиња. Најголема уплата ми е 100 денари и не мислам никогаш да дадам почеве од толку. Само да ви кажам дека кладењето е зараза и дека ако почнеш тештко е да се одвикнеш. Јас жалам за тоа што почнав и не сакам да пишам ама ова изгледа е полошо и од дрога.
Според мене уплатите до 100 денари се повеќе занимација отколку што се коцкање. И јас сакав да го откажам кладешето, не се калдев некое време, ама сфатив дека не ми е интересен фудбалот ако немам пишано ливче, па затоа барем по едно ливче за викенд си пишуам, за да иам зошто да гледам фудбал.Еднаш направив лифче и ме заебаја скоро сите утакмици (тоа ми беше првото ливче во животот). Потоа направив едно заедничко со еден другар, фативме и деливме по 300 денари. Леле само да знаете како се замамвит тоа кога ке земеш. Не 300 после 300000000 дадов и ништо не фаќаф. За среќа се откажав и не праев еден подолг период од една година. Еве сега пак почнав и правам по 3-4 ливчиња месечно. Обично ги правам во петок а на пример чера направив 3 ливчиња. Најголема уплата ми е 100 денари и не мислам никогаш да дадам почеве од толку. Само да ви кажам дека кладењето е зараза и дека ако почнеш тештко е да се одвикнеш. Јас жалам за тоа што почнав и не сакам да пишам ама ова изгледа е полошо и од дрога.
Според мене уплатите до 100 денари се повеќе занимација отколку што се коцкање. И јас сакав да го откажам кладешето, не се калдев некое време, ама сфатив дека не ми е интересен фудбалот ако немам пишано ливче, па затоа барем по едно ливче за викенд си пишуам, за да иам зошто да гледам фудбал.
Така е брат, тежок комар е таа работа. Излажали се 1 после нема откажуване. :smir:
Е ако одиш по таа логика, да така е. Ама јас ти викам во калдилница оставам најмногу по 100 денари за викенд, така да мислам дека не сум којзнае колку заразен со неа.Не мислам јас така. На пример во петокот уплатив 3 ливчиња. Ете сите по 50 денари, то ти се 150 денари а на сите ме заебаја по некоја утакмица. Значи јас сум во -150 денари. Е сега пак 150 денари не се малце да ги фрлиш, со нив мојш да јајш и пијаш и да ти останет..
Кладилницата е нај неубо нешто што постои. Уште ко е комар-игра на џаолот.
Метафорично како дрогата.Така е брат, тежок комар е таа работа. Излажали се 1 после нема откажуване. :smir: