Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Кога како ама за среќа ама баш ич неам у кладилница.
Се фаќа помалце.

па играм секогаш ама последнава недела не ме влече многу

Ако си мудар и ако ги пратиш постојано со поголем влог можеш и да живееш од кладилница.

Хоби ми е кладилница ама ич неам среќа секогаш само 1 ме зеза :nesvest:

HAAHA:) celo bogatstvo ostaif bogami :) ednas fakas u 2 meseci a sekoja nedela igras?tapa:S najubavo e da neigras vopsto..ili pa singl e najbolje..

Се посерувам со Спортска = Кладилница:smir:

nekoi moze ja znaat...nekoi ne. probajte so ovaa stranica typersi.com imaat visok procent na pogodoci.

од кладилница бех заразан сите пари тама си ги фрлаах .. а во последно време не одам во кладилници ... ного ретко да уплатам некоо ливче

Najgolem vlog mi e 2800 den..igram od 12 god.sega sum 20
igram sekoj den
koga odam posabajle pisam utakmici do 3-4 h
posle 3-4 h povtorno se uplake
ponedelnik 5 utakmici se na se ima..vo mene ke najdes 20 livcinja
ne veruvajte na stranici na net,site se maslo na kladilnici,sve je mafija
fativ pred eden mesec 17 000
90% od tie pari povtorno tamu
se na se od ova...ja sum zijan cel zivot,nema zivot,sto je zivot :pos2::pos2::pos2:

Jaс секоја недела редовно си уплаќам в кладилница кај тетка сузе,пошо она ми носи ептен голема среќа незнам ете ама изглеа има бело влакно на пи*ка,коа да е она на смена јас мора значи да фатам на ливчето ама проблемот е шо коа и да појдам таа веќе си заминала,али затоа редовно си идам на кафе у Twins,пошо имаат многу добра цура шо работи таму + знај да глеа на кафе шо значе ем уплаќаш+ти вари кафе,+ти гледа на кафе и ти се исплаќа поеќе време си поминуваш со згодни цури додека не те фати мрза да седиш и да чекаш за утакмиците.

Ставав спортска порано повеќе ама во последно време многу ретко

Najgolem vlog mi e 2800 den..igram od 12 god.sega sum 20
igram sekoj den
koga odam posabajle pisam utakmici do 3-4 h
posle 3-4 h povtorno se uplake
ponedelnik 5 utakmici se na se ima..vo mene ke najdes 20 livcinja
ne veruvajte na stranici na net,site se maslo na kladilnici,sve je mafija
fativ pred eden mesec 17 000
90% od tie pari povtorno tamu
se na se od ova...ja sum zijan cel zivot,nema zivot,sto je zivot :pos2::pos2::pos2:
E pa toa ti e koga nemas money menadzment, igraj si na tepka pak.

Еве овој викенд не играв што значи не сум целосно зависен од тоа, а сепак земав билтен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom