M
Mario Gómez
Гостин
ЧДЧДЧД престанав, немам уплатено 6 месеци, инаку бев заразен. И ова не е хоби, хобито е позитивна работа, ова не е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еее кога слушаш женски памет така е,да ѓи ставев вчера тие утакмици што планирав ќе си фатев пари АМА некој мораше да запне не ставај па не ставај. :jaj:
ехх само да знаеш уште кога а? :wink: Небитно ама па и од друга страна многу пари ми уштедило девојчето така да....ftopic: женски памет еднаш се слуша во живот, ти треба сам да одлучиш кога.
он топик : јас сум малер невиден така да се држам подалеку од кладилница.![]()
епа гледаш не е се така црно хаха :wink:ехх само да знаеш уште кога а? :wink: Небитно ама па и од друга страна многу пари ми уштедило девојчето така да....![]()
Боли :uvo: а со колку уплата?2010 ми трна убаво. Првото листе за годината што го уплатив завчера ми излезе добитно, земав 800 колку за почеток. А второто листе што го уплатив веднаш по првото погледнете го:
![]()
Виљреал ме еба за 14 000 :kesa::kesa::kesa:
Ај нека е годинава аирлија за сите коцкари:helou:
Боли :uvo: а со колку уплата?
samo da nadoponam sega igram strikno sportska i dobro e pominaja vremijnata koga gi trcav pcite ko nenormalen 24/7заразен и тоа како
сите пари што ми се наоѓаат во џеб идат на спортска
порано и на кучиња се кладе ама гадно ме изгореа и више никад