Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште еден постер како тој со паднатиот Star Destroyer. Знае некој како се вика оваа техника на цртање?
MV5BMTg5ODQ1OTg4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTM3MjgyNzE@._V1__SX1857_SY1039_.jpg

Абе гикови на 16 ќе биде премиерата у Синеплекс ? ако да у колку саат... /

Најоткачената теорија што ја прочитав за Лук:
When Chewbacca died of old age, Han was inconsolable. Seeing his friend grieving, Luke secretly recovered the body, skinned and cured it, and started impersonating the dead Wookie. Han, whose eyesight isn’t as good as it once was, was completely taken in. Luke had only intended to give his friend a chance to say a last goodbye to “Chewie”, but Han, having lost his companion once, refuses to let the Wookie out of his sight. Now Luke has to follow Han around the galaxy, acting the part of the smuggler’s dead co-pilot.

So Luke is actually right there in the poster, but disguised.
:pos:

Абе гикови на 16 ќе биде премиерата у Синеплекс ? ако да у колку саат... /

на 16-ти е пред-премиера, а на 18 е закажана премиера (никад не ми било јасно сето тоа, ама нејсе :-) ).. како и да е.. на 16-ти во минута пред дванаесет на полноќ... 23:59 ни мање ни више :)))

земав карта уште во Октомври :)))

Нема више карти за од 23:59. Од 00:15 ќе има друга проекција во сала 2.

на 16-ти е пред-премиера, а на 18 е закажана премиера (никад не ми било јасно сето тоа, ама нејсе :) ).. како и да е.. на 16-ти во минута пред дванаесет на полноќ... 23:59 ни мање ни више :)))

земав карта уште во Октомври :)))
фала инаку си земав пред една недела за таа во 00:15

Вечерта пред премиерата ќе има Кантина парти во тоа за куглање одма карши киното. Е сеа, пишаа демек ќе било како косплеј парти. Кај сеа кажуваат, ќе немам време да спремам костум до 16ти :(

Вечерта пред премиерата ќе има Кантина парти во тоа за куглање одма карши киното. Е сеа, пишаа демек ќе било како косплеј парти. Кај сеа кажуваат, ќе немам време да спремам костум до 16ти :(

ај па ти земи бањарка некоја.. сукалото офарбај го во боја која ти прилега и топ си за џедај :-))

а за Sith.. црнина му е мајката :-) шо имаш црноќа облечи :-)

Имам вишок карта за полноќната премиера во Синеплекс. Требаше да идам со другари ама ете на некои испитите им се побитни од Стар Ворс (а бе ајде..будали :D ), па така имам вишок карта...ако некој е запален по стар ворс и сака утре на полноќ да си го гледа филмов нека пише ПП, за разлика од некои педери ко што гледам на фб картата ќе си биде иста цена како Синеплекс т.е. 350 денари.

Холивудската премиера беше вчера, еве red carpet од ивентот. Тие што ќе одат на премиерата во петок, сликнете ако има нешто интересно, cosplay ова она.

Холивудската премиера беше вчера, еве red carpet од ивентот. Тие што ќе одат на премиерата во петок, сликнете ако има нешто интересно, cosplay ова она.
Претпремиерата е утре вечер на полноќ. Косплеј забава ќе има претходно во Бо Боулинг (за куглање тоа).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom