-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Само за најхаце закоравените фанови 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков ужасен hype и маркетинг направија со последново продолжениe, луѓе што искачаат у Океаник ставаат лајтсејбер на профилна.
Мислам дека мнозинството не сфаќа колку е тешко да се изведе било каков sequel на ваква култна филмска франшиза...
Стандардите се ненормално високи и има огромна публика што го знае секој детал од сторијата. Новото сценарио за филмов како build-up на новиот sequel е нешто блиску до перфекција реално, ликовите а посебно негативците се одново у центар пажња со задржан SW трејдмарк a поразлични.
Феноменален сет дизан & прејак едит со ефектите и звукот. 10тки
Да беше некој нов неврзан филм за SW франшизата, најверојатно ќе беше најдоброто излезено во Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi жанрот досега.
J.J Abrams
hands down
И после кафана и „Македонско име нема да загине“ и слична кафанска патриотизација....
Кога на почетокот на страната ќе видам ваков натпис, не ми се чита повеќе, туку ми се повраќа.
Не сум некој патриот голем а и така ми е полесно да се изразувам, незнаев дека толкав дистурбанс ти се дешава коа ќе приметиш англиско зборче у македонски кириличен текст. =(И после кафана и „Македонско име нема да загине“ и слична кафанска патриотизација....
Кога на почетокот на страната ќе видам ваков натпис, не ми се чита повеќе, туку ми се повраќа.
Има една книга, се вика Aftermath, таму можда нешто се објаснува. Мада можно е да има нешто за позадината на Сноук и како го привлекол Бен Соло, т.е. Кајло Рен кон темната сила од страната, во следниот дел.Филмот е супер, а девојчето ТОП.
Ме интересира приказната околу Рен и оној врховниот водач од кај излезе?
Иначе го немав истото чуство како кога го гледав Star Wars IV пред многу години, за нова година цела ноќ на МТВ, но други времиња - различна возраст.
Има една книга, се вика Aftermath, таму можда нешто се објаснува. Мада можно е да има нешто за позадината на Сноук и како го привлекол Бен Соло, т.е. Кајло Рен кон темната сила од страната, во следниот дел.