Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Пеери, не спољерувајте во други теми после вечерва. :D не сум во можност вечер да го гледам, темава секако нема да ја отворам, на фб се шо беше поврзано со SW го одследив, па не сакам во Драга Кајгана или Барклис Премиер Лига да начекам сполјер. Благодарам. :D

Kolegijalno e prvite desetina dena da se diskutiraat plotot, twistovite I sve sto ne se znae u spojleri.
Uostalom ke go banovame oj. You have been warned.

Drugo, slobodno. Posle dadenata sansa site da go videme u kino, ke zborime opusteno do detalji. Kej?

Ja snosti pocnav so novata trilogija. Yoda vika: Theres always two, no more, no less. A master and an apprentice.
Da vidime.

Како бе у спојлери, па тој што не го гледал треба да знае дека не треба да отвара.

Ама ај ќе речат Рики пак се бунтува, нека биде така :brlav:

Kolegijalno e prvite desetina dena da se diskutiraat plotot, twistovite I sve sto ne se znae u spojleri.

Drugo, slobodno. Posle dadenata sansa site da go videme u kino, ke zborime opusteno do detalji. Kej?

Ja snosti pocnav so novata trilogija. Yoda vika: Theres always two, no more, no less. A master and an apprentice.
Da vidime.
Ама и master-от (Palpatine) и apprentice-от (Darth Vader) изгинаа. Единствено ако тајно Palpatine не подучувал уште некој off screen?

Јас сум чисто филмски Star Wars фан и не ги следам романите, игрите и сл. А ме интересира backstory.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како бе у спојлери, па тој што не го гледал треба да знае дека не треба да отвара.

Ама ај ќе речат Рики пак се бунтува, нека биде така :brlav:

Па искрено за мене си ја редев, нема да ја фатам премиерата, па планирав следниот викенд. :D

Обично кој не гледал да не влага функционираме за серии, вака за филмови со торентиве даваме луфта.

@џимеј ти што мислиш? Преголема дискусија ќе повлече, да оставаме спојлери и слободна дискусија?

@wot хоштаплер, наметнува правила според лични интереси! :D

Него, "What if the movie sucks"? :D :D

• Ми се допаѓа

Da vidime.
Што сте педери :D
Првите 10 дена, па нема за 10 дена да излезе торент :place:

Па искрено за мене си ја редев, нема да ја фатам премиерата, па планирав следниот викенд. :D

Обично кој не гледал да не влага функционираме за серии, вака за филмови со торентиве даваме луфта.

@џимеј ти што мислиш? Преголема дискусија ќе повлече, да оставаме спојлери и слободна дискусија?
За да не проверуваме дали некој пишал спојлер на секое, мислам подобро да биде спојлер free ама во насловот ќе ставам предупредување.

Јас исто нема да го гледам за брзо, така што where is IoSono when you need him? :(

Абе темава нека си е за отворени дискусии, кој што гледал нека дебатира со друг што гледал. Тие шо нема да го гледаме одма, нема шо да бараме овде. :D Мене ми е страв од другите теми. :D

Аха!
Само ако пишат во Генерална ќе го видат вистинското значење на познатата Hell hath no fury like a woman scorned :D

Последно уредено:
Абе темава нека си е за отворени дискусии, кој што гледал нека дебатира со друг што гледал. Тие шо нема да го гледаме одма, нема шо да бараме овде. :D Мене ми е страв од другите теми. :D

https://chrome.google.com/webstore/detail/force-block-the-star-wars/bplpphlobgcnjhoglonpnkooaaenlmol

Аха!
Само ако пишат во Генерална ќе го видат вистинското значење на позната Hell hath no fury like a woman scorned :D

Ja ke sum ultra aktiven, nemajte gajle. :rolleyes:

Aj be ne bviete pussy, jas procitav Harrison Ford ;ke glumel

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom