Излегување посебно

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Колку имате разбирање околу тоа што партнерот сака да излезе и со другарите/другарките? Дали ви пречи тоа? Дали и покрај тоа што имате доверба во него/нејзе, би ве јадела јанѕа што би правел/а ако е без вас?
Дали "случајно" би отишле на местото кај што е излезен/а, колку да проверите како се однесува без вас? Дали скришно би посматрале што прави?
:icon_lol:

Ако имам доверба во партнерот го имам целото разбирање на свет кон него. А за ова:
Дали "случајно" би отишле на местото кај што е излезен/а, колку да проверите како се однесува без вас? Дали скришно би посматрале што прави?
... се надевам нема да сум казнета еден ден толку многу за да ми се поремети памет:lud:

Не ме боле куро за партнерката.

Се` додека ми се јави да ми се правда..

ЖИВЕЈТЕ БЕ АЛОООООООО.. :)

Исто како што јас сакам да излезам со пајташите, сака и таа. Немам проблем со тоа. Да одам да ја следам? Никогаш. :lud:

нормално дека ќе си излага со другарки, нема потреба да губиш време на шетање со неа.
кога ќе ти треба ќе и се јавиш да ти дојде дома.

Се чудам и прашувам дали некои теми се отвораат за информации размена или за да се сондира мислење или од личен проблем или прашања.

Нормално дека ќе оди со другарчките, како јас со пајташите. Уште понормално е да не одам да видам што прави. Болноумно е да се потегне некој да "шпионира"!!

Не ми пречи и никогаш не би се појавил на истото место каде што е излезена со намера да шпионирам. И мажите и жените сакаат „слобода” од време на време - не правате парнерот да се чувствува како ваша сопственост. Може гадно да се заебете. Не сакате да се чувствува како да постои недоверба, нели?

Нормално дека ќе иде бе. Како нема да иде. Нити ќе ја следам.... Болно е тоа.
Другарките се важни.
Е сега, Куманово е полно со шпиуни и дежурни душебрижници и да се деси нешто што би требало да ме засекира одма ќе дознаам.
Е да е ван Куманово по заебано е.
Али дигресирам. Не ми е гајле. Чакштовише и би и кажал да искочи малце со другарките ако ги запоставува због мене. Па мора и ја некад да глеадм фудбал, мајку му.
Нема шанси ти да спречиш ако она решила да те вара . Да ја врѕеш со ланци и да и ставиш оној десеткилашкиот девичански појас, со три катанци, па ќе му го испуши на инкасаторот, ако не од друго, од инает, пошто си таков идиот.
Може само да ја фатиш на дело.
Значи дозволувам слобода додека има поверење и док не ја фатам. A, aко ја фатам и давам уште поголема слобода :wink:

Кај сака нека оди и што сака нека прави. Ниту ќе го прашам кај оди ниту со кого оди.. едноставно си има право да прави што сака и нека прави што сака. Не сум болна да го следам. Никогаш тоа не ми се десило и нема да ми се деси..:lud:

Bi bilo vo red da mi kaze kade kje odi, i so kogo sekako.Sepak sakam da znam kade i so kogo kje bide.:)

ne samo sto e normalno,tuku e i pozelno sekoj da si izleze sam...spored mene sekako,samo da ne se preteruva/...

Не сум против излагање посебно, ама на кафе кај пријателка да иде тогаш има проблем...голем...

Ja se pocesto posebno izleguvam : drugo e da si imas kejf so nego a drugo e da se izduvas. Nema potreba da imame zaednicki prijateli i da bideme zalepeni kako gaz i gakji. Nema sFrhe!

Baska - ne ne interesiraat isti raboti taka sto ne dvizime vo isti intelektualni krugovi i imame razlicni vizii na zivotot. Ne mora da sme isti inace dosadno ke bide i bolno, a za nepodnoslivo da ne zboram!!!

ThA-BiTcH напиша:
Bi bilo vo red da mi kaze kade kje odi, i so kogo sekako.Sepak sakam da znam kade i so kogo kje bide.:)

Da sum na tvoe mesto bi bil popameten i poracionalen (ne velam deka i sega ne si pametna ama mala si seuste :wink:). Kako? Bi go pustil i bi mu stavil na znaenje deka UOPSTE ne me interesira kade ke odi i so koj... Da vidis kako ima da se prasuva kade ja opleskal i kako ke ti se javi 5 pati za da vidi dali si vo red :pos:

Veruvaj - it works!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom