- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 25
По по по колку храбри македонци имало значи....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По по по колку храбри македонци имало значи....
Ајде нешто стварно реално...Кој од вас го даде својот потпис во знак на поддршка за законот за бранителите ? Кој курац тука ми глумите некакви си патриоти од типот кафански патриоти ( оние кои у кафана ке се начукаат и пеат патриотски песни, а дома се кријат у шифоњер да не ги мобилизираат ) ?![]()
Zasmrde nesto....grdo.По по по колку храбри македонци имало значи....
Прекини да тресеш зелени и да навредуваш, прво кажи каде беше и што правеше ти во тоа време .Одбраната на својата држава не работа од 17 ти век ,не се работи за херојство, него една нормална должност на секој државјанин и тоа функционира секаде и во секое време.Зарем треба терористите да ги пушти некој да ти влезат дома ,имаш ли малку мозок во таа тиквата ?????????? вчера 12:52
lokalni tepaci ...so ogled kakov provokator si ne e ni cudno ako te iskrsike od mavanje
- visoko kvalifikuvani - sto podrazbiras pod "ova" - tepaci so tapija ili luge koi nemale soodvetna obuka i "znacka"
- ova ti drzi voda ko site predhodni raboti - ubavo go kaza sega da gi vratime "nazad" vo akcija - bar da ja sredat drzavickava od komunjarite .
patem se raduvam za ova , neka se izglasa sto pobrzo . lugeto zasluzija ... site do eden .
ftopic: : r.i.p : dime postar - lav koj padna od "prokletata" raka na togasnite strukturi na sds -
pozZ
Има има и секогаш ке ги има!
Јас,моето семејство и моите пријатели го дадовме потписот за МАКЕДОНСКИТЕ БРАНИТЕЛИ.
а да.. и не сме локал патриоти што се удираат во гради,... мојот дел си го завршив те се потпишав во гостивар а и друштвото мое се потпиша...
колку сум можела сум го дала својот придонес
Zasmrde nesto....grdo.![]()
Zakonot ne e za samo lavovite...tuku i za tie kako tatko ti. Daj boze da ne iskusil kursum vo sebe ili izmacuvanje...Тие Лавови беа рамо до рамо со татко ми и во Тетово и во Вејце.Правеа турнири во мал фудбал,шиткаа дрога и се пијанчеа (имало и исклучоци и секоја чест).Тие Лавови (поголемиор дел) според мене не се компетенти за државна работа од таков калибар.Оружје не се дава на човек кој нема завршено средно образование.
Јас го поддржувам овој закон.
Podrzuva da se donese zakon za branitelite, i da vidime konecno da si gi dobijat svoite prava.
Samo da ne pocne sekoj branitel da bide pa kako prvoborcite od nov, se utepaa od penzii a puska vo race fatija po 1946.
da ne ima samo iskoristuvanje
Прде никад не провоцира.Он само сака да биде реалан клошар покрај мангупите кои тепаат.Лавовите се луѓе како мене и тебе...ама немаат и немале квалификации за полицајци.Да не ја навредуваме професијата ,ќе се согласиш треба повеќе од јака подлактица за спроведеш ред и мир,зар не?
Цмок
Абе ај..
Брао!
Глупаво е тебе да ти ги објаснувам овие работи.Ти си малцинство во сопствена држава и знаеш колку е саатот.
Ако ти мислиш дека потписот е се што можеш дда направиш,јас не мислам.За поздрав е и тоа што си се потпишала,некој ни тоа не го прави.
Јас на почетокот одговорив на едно прашање.Не реков ништо против законот,ами објаснив зошто државата немала пари во 2001ва или 2002ра за овој закон.
Напишав дека вработувањето на Лавовите во Полиција беше една катастрофална грешка на тогашната Влада.Тие Лавови беа рамо до рамо со татко ми и во Тетово и во Вејце.Правеа турнири во мал фудбал,шиткаа дрога и се пијанчеа (имало и исклучоци и секоја чест).Тие Лавови (поголемиор дел) според мене не се компетенти за државна работа од таков калибар.Оружје не се дава на човек кој нема завршено средно образование.
Дома на татко ти така да се обраќаш,договорено?
Прде никад не провоцира.Он само сака да биде реалан клошар покрај мангупите кои тепаат.Лавовите се луѓе како мене и тебе...ама немаат и немале квалификации за полицајци.Да не ја навредуваме професијата ,ќе се согласиш треба повеќе од јака подлактица за спроведеш ред и мир,зар не?
Цмок
Абе ај..
Брао!
Глупаво е тебе да ти ги објаснувам овие работи.Ти си малцинство во сопствена држава и знаеш колку е саатот.
Ако ти мислиш дека потписот е се што можеш дда направиш,јас не мислам.За поздрав е и тоа што си се потпишала,некој ни тоа не го прави.
Јас на почетокот одговорив на едно прашање.Не реков ништо против законот,ами објаснив зошто државата немала пари во 2001ва или 2002ра за овој закон.
Напишав дека вработувањето на Лавовите во Полиција беше една катастрофална грешка на тогашната Влада.Тие Лавови беа рамо до рамо со татко ми и во Тетово и во Вејце.Правеа турнири во мал фудбал,шиткаа дрога и се пијанчеа (имало и исклучоци и секоја чест).Тие Лавови (поголемиор дел) според мене не се компетенти за државна работа од таков калибар.Оружје не се дава на човек кој нема завршено средно образование.
Имено еден од членовите се дрзна да побара и тоа на кој начин требало да се изгласа Законот, за тој пази бога ти да знаел кој бил ЗА а кој ПРОТИВ !?