Квиз 50-50 !

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Mногу е дебилно тоа со компанија:pos2::pos2::pos2:. Мислам...
Компанија бе лелеее:tapp::tapp::tapp:
и позз до водителот:helou:

Глупав е квизов, а овој водителов ми е многу ретардиран.:nenene:

ova kvizov 50/50 e najglup kviz sto sum go gledal mn e tapa i imeo mu e stvarno na mesto gi odgovaras prasanjata pa posle treba i da pogodis kolku si pogodil ajde be>>>>.

Многу глуп квиз нема што!Замисли, одговараат 6-7 прашања од лесни полесни за смешна добивка од 10-15000 денари!?:tapp:

Квизов се гледа ради сеир и комедии. :pos:

п.с. кај им текна да го крстат 50-50. Која е целата филозофија ? :zver:

Го гледав квизот вчера и мој впечаток-мизерија. Најпрво бидејќи водителот се исмеваше на оној што беше професор по биологија, мислам океј можда човекот си имаше проблеми некои со зборување или што знам со што, али малку глупо од страна на водителот што реагираше така па колку и смешно да му било:tapp:

А и за квизот немам што многу да кажам можам да го гледам колку да тепам време ама ме нервира дебилниот водител:toe:

Квизов е катастрофа! Финатата е да си направат еден час програма за малку пари. Да погодиш колку прашања ти се точни :uvo:?! Или дај ги парите или не прави квиз!

Јас мислам дека подарежливи се Брзи пари, Кешоловец и слично :uvo:

Kвизов е мизерија,како и се друго што копираат кај нас.Мислам дека треба да им се забрани лиценцата за купување на странски проекти,не за друго,не знаат да ги реализираат.

Поморонска ствар од начинот на кој го бираат парот не можеа да смислат. Да се (при)јавам ја, да влезам, да ме тестираат, да одам да играм таму, за на крај он да ми рече, жалам, повеќе среќа наредниот пат, таква е играта? За една КОООМПААААНИИИЈА? Па има да го запалам бе. На лице место, сосе партали.

Патем, невидени идиоти пуштаат. Не ми е јасно како им` успева само. Магија веројатно.

Имаше скоро дедо и внук. Многу ми беа интересни. Откако ги одговорија 5те прашања, дедово му вика на внукот: јунак на дедо!! А на внукот незгодно изглеа му стана, му викаше ДОСТА! :pos:

ХАХАХХАХА вчера беше закон !!! Тие двајцата се на тепка погодија и освоија 50 000 денари хахаха.

Е навистина му е глупо тоа со Компанија.Барем ко во Милионер да одговараат на прашање за да одлучат кој ќе се такмичи.И глупаво е што си одат без ништо.Ќе одговорат луѓето по не знам колку тешки прашањаи на крајот со празни раце дома.Барем парите што ги заработуваат во првата игра да си ги земаат за дома.

Али последната емисија у среда беше стварно најдобра до сега, оние другарите од Штип, си земаа 50.000 денари, ама како ме насмеаја, првпат убаво да се насмеам додека го гледам квизот со ретардираниот водител.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom