Квиз 50-50 !

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледам квизот од почеток не е да кажеш којзна колку добар но добар е така за гледање се убаво но ме нервира малку сума на пари дават за прашање 500 денари псоел 1000 ден тоа е лошото нека дадат 10 000 до 20 000 ден. да видиш жежок квиз но тоа е Поздрав одам да гледам 2рата игра Се или Ништо :pos2:

не сум го гледал овој квиз ама од Трендо ако има поглуп водител па те...се сечам кај што сум најтенок.Ми изиграва некое големо јебачиште,џентлмен ама коа ќе му ја видам таа сплесканата фаца и како тропа глупости,па поставува исти безвеза прашања колку да не остане без муабет...:tapp::tapp::tapp:
одма смена...Игор Џамбазов или Тони Михајловски само за таа работа

И јас така мислев се додека не ја видов лошата копија на ионака веќе лошиот оригинал

Мене ми се свиѓа квизчево... онака лабаво, без паѓање у несвест - глумење лудило.
А и водителот ми е ОК... опуштен си е, не форсира... свој си е некако.

Ама тоа со "компанија" на почеток е стварно ТЕШКА ГЛУПОСТ... гарант ке го сменат тоа.

Срање бре нема ентузијазам нема ништо забавно водителот грд глуп и смотан е не знае да се изрази, небаре се рокал в прдешка пред настап, изгледа, тие близнаците шо беа стапови бе некој си научници се од дома немаат излезено сигурно цел живот со книгите се враце газ стопанкин да им ебем.Трендо е цар.Типов го бива за водител.
50-50 sux
Milioner- Rocks!

во колку сатот е ова чудово да го гледам?

Водителот е глумец, ако сте гледале Македонски народни приказни ке го познаете. Продуцентот на квизот е истион од Милионер- значи жената на Трендо. А водителов му е баџанак на Трендо, па со врски е водител.

од вмро го имет пикнато :pos::pos::pos:

Booooooring, може некако ја да се пријавам за водител, зошто овој не го бива ни за ***

Првпат го гледав вечерва и не ми се допадна.

Водителот три пати го праша на оној што учествуваше која му била дилемата, кога се мислеше за едно прашање.На прашањето понудени два одговори, а на него пак не му е јасно во која дилема е човекот.:tapp:

Инспирација од прегеска.. таа старката врска си немаше бе, она отишла таму само за ком па нија :pos: Инаку ни водителот не ми прилега, а последната игра е Се или Ништо и е многу срање !:tapp:

Тапа е пошто никој нема да освои ништо... од кај може да знаеш колку прашања точно си одговорил... мислам дека е тоа ептен глупо. :uvo:

вчера го гледав и искрено не ми се допадна

Од колку саат е на А1 квизов да го ѕирнам? Човек нема 10 дена да е тука и милион нови работи ќе излезат:)

Го гледав вчера квизот.Интересен е за тепање време, ама не е нешто посебно.Милионер беше многу подобар.А тој водителот, очаен е и воопшто не ми се допадна.

Од колку саат е на А1 квизов да го ѕирнам? Човек нема 10 дена да е тука и милион нови работи ќе излезат:)

Мислам дека е од 20:00 секој ден.

Не секој ден, се сеќавам дека кажа дека 3 пати неделно ќе го даваат во 20.00 ама не ми текнува кои денови
Бидејќи гледав во понеделникот и по некој логика ваљда ќе дават понеделник, среда и петок :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom