Есен е - крушите почнаа да паѓаат...

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Поранешниот директор на ФЗО Војо Михајловски се обидел да се самоубие утринава со испивање на поголемо количество алкохол и апчиња за смирување. На клиниката за токсикологија бил префрлен во 4 часот утринава од член на неговата фамилија.Според дир на Клиниката Нико Бекаровски Михајловски се наога во средно тешка здравствена состојба.Во мометов тој е стабилен и контактибилен и најверојатно утре ке биде пуштен на домашно лекување.Се работи за средно до лесно труење вели др Бекаровски но резултатите ке покажат дали се работи за труење и во колкав степен е.Со свое толкување за обидот за самоубиство на ВМ, излезе ВМРО Народна.Тврдам дека неговата состојба е резултат на прогонот што власта го врши врз ВМРО-вските функционери со цел уништување на ВМРО, вели вд претседателот на ВМРО Народна.
Според Јаневска Мијаловски во петокот бил на психијатриската клиника од каде по 3,5 часа чекање бил пратен на судското рочиште.Неговиот судски процес се одвива во непријателска атмосфера,вели Јаневска и бидејки судијката нема разбирање за неговата здравствена состојба ке бараме нејзина смена.Тој е болен човек кој треба да има пауза во судењето.Јаневска најави дека партијата ке поднесе предлог закон за измена на кривичниот закон во делот на злоупотреба на службена должност бидејки како што рече во него постои член кој претставува комунистички реликт.
Војо Михајловски е обвинет за злоупотреби извршени во времето додека беше директор на ФЗО за што против него се водат 5 судски постапки, за злоупотреба на службена должност и проневера на милионски суми пари.Денешното рочиште за проневера на 3 600 000 евра е одложено поради обидот за самоубиство.

Ех Војо Војо - те тераше магарето да му преташ меѓу нозе и да наседнеш таму... :pop:

Јас имав еден роднина работеше во Винча.Пред да го пензионираат му дале едно кафе за опроштај-сиротиот после кафето не знаше ни куќата да си ја најде а не каде работел и што видел.

се фолира, демек нестабилно психичко здравје, демек ете сакаше да се отепа чоеко, толку тешко му падна...

е па тежат милионите, јебига...

Ova veke go kazav na eden drug forum okolu doticnata persona:
- Ovoj Vojo i nekolku drugi dilei od VMRO (bivsoto!!!) se navistina za zalenje. Mali Bonaparti koi cucele vo nekoi kusinja , nerealizirani vo zivotot,a na koi za toa nekoj drug im bil kriv, so nekakvi NEPOVTORLIVI planovi za svojot narod, doagaat (verojatno programirano) na mesta kade se tabacat pari. Iskreno mislam deka osven nekoja "sitnurija" sto ne mora da e i beskrajno sitna i eden period na "slava i vazanost" koja im udrila vo glava , ovie seprtlji ne ni videle nekoe pogolemo fajde. Parite se transferirani kade treba. Sega ke pagaat vo depresija i ke goltaat piluli. Takvi ima i sega vo SDSM i DUI......nivnoto toprva doaga...mislam osvestuvanjeto na upotrebenite, pa frleni ko knizni maramcinja!!!!
Toa tie.....se nadevam deka nekoj strucnjak nekogas ke napise kniga za ovie izgubeni dusi......

Директорот на клиниката не сакаше да ги каже официјалните резултати од анализата направена на Судска медицина - со кои таблети за смирување Војо се обидел да си го одземе животот, со колкава количина и кој вид алкохол. Пациентот Војо Михајловски планираат да го пуштат денеска напладне на домашно лекување. Првичното мислење на лекарите што го примиле на токсико беше дека Михајловски се обидел да се самоубие со диазепам во комбинација со алкохол. Тој бил донесен во средно тешка состојба на труење.

Дијазепамче и виски?

хехе

се настегал баткава во некоја кафана, па наместо да го носат на „перење крв” (трансфузија), демек обид за самоубиство...

море прво да кажи кој шо и како го излага-прелага, и кај се парите, па после нека крши глата

ни пеач ни ебач типот...

лузер, ситен арамија...

и ко секој таков, ко ќе го фатат, ги полни гаќите...

GUSAR-VMRO напиша:
TAKA E!!
NAREDNATA ESEN, ako ne i porano, KE PADNAT I TIKVITE od VLAST!!
Наредната есен е една година од сега.Не мрдај од темата.Кажи дали се срамиш што Војо е член на твојата партија???Лопов и тоа еден од топ 10-те.
Тоа е оној кој плаќаше маус 65.000 денари и пиџами по 35000. Шуклева на првото судење кажа дека кога ги примила фактурите не сакала да ги потпише ама Војо телефонски и рекол дека ќе спакува во црна вреќа.Има запис и беше на ТВ патем ова.
Дали ти ни ги нудиш овие проверени кадри за наредната есен.
Како не ви е срам па на вас да се јавите за дискусија?

intel напиша:
Наредната есен е една година од сега.Не мрдај од темата.Кажи дали се срамиш што Војо е член на твојата партија???Лопов и тоа еден од топ 10-те.
Тоа е оној кој плаќаше маус 65.000 денари и пиџами по 35000. Шуклева на првото судење кажа дека кога ги примила фактурите не сакала да ги потпише ама Војо телефонски и рекол дека ќе спакува во црна вреќа.Има запис и беше на ТВ патем ова.
Дали ти ни ги нудиш овие проверени кадри за наредната есен.
Како не ви е срам па на вас да се јавите за дискусија?
:)))))
На чива партија е член ВОЈО????
Војо е у Народна, а тебе како не ти е срам да си толку неинформиран!!!
Во ВМРО-ДПМНЕ има мнооогу способни кадри сега!! Тоа го нудиме ние на граѓаните МЛАДи, СПОСОБНИ, НОВИ луѓе!
А ти сто ќе и понудиса на „државава“??

Mene edno me interesira - Ne mi e bitno koj e covekot, sto e, shto prael, kako prael - Doblesno e be (ako hipoteticki se prifati deka nekoj probal da se ubie) da se vadi seto toa po vesnici? Spored mene ocajno, ne radi nego, radi familijata im. Sepak ima raboti na koi od strana se gleda, no ne i komentira. Shto znam, mene nekako u oci mi vlegoa site tie naslovi - Nekoj probal da se ubie svrteno na seir... So znam.

GUSAR-VMRO напиша:
:)))))
На чива партија е член ВОЈО????
Војо е у Народна, а тебе како не ти е срам да си толку неинформиран!!!
Во ВМРО-ДПМНЕ има мнооогу способни кадри сега!! Тоа го нудиме ние на граѓаните МЛАДи, СПОСОБНИ, НОВИ луѓе!
А ти сто ќе и понудиса на „државава“??
А во која беше кога крадеше?

intel напиша:
А во која беше кога крадеше?
Затоа веќе не е.

Него...или се фолира за да одложи судење, или случајно се начукал со виски, а заборавил дека кркал дијазепами па му удрило у глава.

Да сакал да се убие, ќе го сторел тоа на друг начин. Не мислите така?

еден тип еднаш му рече на еден тобожен самоубиец

„ако си ги сечиш вените, сечи ги во должина, така нема доктор шо ќе те сошие„

нема врска бе, какво самоубиство, нема јајца за то :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom