Смешни имиња и необични ситуации

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ПРофесорката ми се вика Лимонка.:pos2::pos2::pos2:

На автобуска полно такси наредено, со големи и убави коли, и на крај еден Матиз искршен. Излегува баба од автобус и таксистиве и велат: Повелете такси, бабава ја заминува Opel Astra, ја нуди таксистот друг со Peugeut 308 караван, го заминува и него, ја нуди друг со Fiat Linea го заминува и него, и на крај седнува во колава Матиз партал напраен и еден друг ја прашува: Зошто седна дури таму од толку коли? “Ааа овие коли големи се поеќе пари ќе ми земите, ја во помала за поевтино“:)

- Да?
- Добар ден, се извинувам дали е дома Лимонка?
- Не!
- А Портокалка?

images

Ставре,Трпимир,Милисав,Светолик,Јастре,Стојмир,Серафим,Генадија,Здраве,Стојко,Филипче,Радован,Трифун
Домагој,Крешимир/Крешо (хрватски),
Неврус(муслиманско),

Галапче,Фиљанка,Ленка,Црвенка,Далиборка,Јаглика,Устијанка,Ефимија,Стојмирка,Трајанка,Божана,Елка,Јагода,Лојза,Спасија....

мене ме иритираат имиња ко Бранимир, Југослав,Тито, Звонимир,Златимир,Желимир, Братољуб , Митомир,
Радимир,Рајко, Ратимир,Радован, Радослав,Славољуб,Славомир, Смиљан, Споменко, Сребренко,Рајко,
Тешимир,Трпимир, Ватрослав,Венцеслав/а.................Зденко, Здравко:sick:

Кармелита ( тоа било предлог име од кумот за мене ) :pos:

имаше една Паника се викаше ,ама умре ја нема појче

еднаш на гробишта видов име: Германија :O

Знам за две сестри, некои подалечни роднини на баба ми (а со тоа уште подалечни мои роднини :) ) што се викаат Берта и Холандија, крстени по Британија и Холандија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom