Смешни имиња и необични ситуации

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Костадинка, Евдокија, Трајанка, Гајтана....

khmmmm............MORFA(taka se vikala prababa mi),abe da se rascepis od smejne!!!!!!:je:

Gojko,Merita,Jupiter:shok::shok::shok:

Se otkinav od smeenje so iminjava...
Po ovie iminja so gi procitav, onie sto sakav da gi napisam, ne se nisto...
Imam edna komsika Kocka... Ama ne gi razbiram roditelite sto mozat da si go krstat deteto, na primer Grozda... Kolku e surovo toa... Edno malo bebe, edvaj pola metro, dve pedi coece, takvo malo slatko... Grozda... Ide li Grozda na bebe da mu se dade???

A toj tipot sto se vika Made, nagaleno Teki go vikaat? Od Testis?

А Кобилка бе?
:pos2: :pos2: :pos2:

Мајка ми се викат Офелија, работит во школо и пошо децава не может да ја запамтет, ја викет Оливија
Јас се викам Филип а газдата на работа ме викат Петар:lud::lud::lud::lud::lud::lud:

Fantom_oh напиша:
Јас се викам Филип а газдата на работа ме викат Петар:lud::lud::lud::lud::lud::lud:

Не ми е јасно ова. Зашто? :pos2: :pos2: :pos2:

Macedonian напиша:
Не ми е јасно ова. Зашто? :pos2: :pos2: :pos2:

то нему не му е јасно, тебе па ке ти е.:pos2::pos2::pos2:
иначе се има дешавано појке пати да ме викаат со друго име: Игор, Петар, Виктор, Никола... Стопати ме имет прекрстено

Ostaj te vie ovie iminja,ne se nisto vo sporedba so edno tursko ime,napravo sum padnala od smea: Momcheto raka na srce se vika ORAL :pos2: A i bugarskive iminja se ziv majtap :Detelina, Kamelija (se rastenija se sobrale), Gergana (na g'rgara me potsekja), Borjana,Preslava, Nedelina,Dobrinka,da se akne chovek.Pu pu Mashala, srekjna sum sto moite roditeli ne se tolku "kreativni" pa da me krstat "Anal" na primer :pos2:

Stefanos_M напиша:
Костадинка, Евдокија, Трајанка, Гајтана....
e so ima vo ova ime smesno? bas e super a e ime i na edna bozica. mene voopsto ne mi e smesno

zenski:
Paskalina,Persa,Bozana,Boca,DOca,Klelija,Aurelija(mene bas i ne mi e cudno),Pera,Solza,Zelenka,Elka

maski:Bonde,Zbratimir(ke dodadam nekoj den sea ne mi teknuvaaaat znaev mn.)

I jas imam slusnato za traktomir, a megu drugite: Kocka DOkurceva, Germanija(taka se vika baba mu na edna drugarka)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom