Медицински и стоматолошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека на нет ја нема. Најубаво ќе ти е да одиш до факултетот, или да пратиш некој да виде!

mene od studenski prasanja mi kazaa deka nisto uste ne se znae deka seuste gi razgleduvaat pregovorite a za kvotite nisto ne kazuvaat.. aj nekoj ako doznae nesto neka pisi ...

Официјално се примени 86, но сеуште се чека одговорот од министерство.Така да до вторник уште во неизвесност:(

Нешто ми е сумњиво, многу од „браќата и сестрите“ имате на медицински бе?

jas sum vo drzavnaaaaa jeeeeeeeeeeeeee :) cestitki na site sto ste primaniii
Јас не сум примена:cry::cry::cry:
тоа е тоа,а имав 90поени,па сеа ќе чекам втор уписен рок-на друг факултет,честито за примените:bravo:

Луѓе,,која е датата за уплаќање партиципација и земање индекси и сл. за на стоматолошки? знае некој?

јас мислам дека е на 10ти септември... мислам дека на сите факултети е тогаш....барем на медицина е на 10ти.. па сеа не знам :toe:... види на страницата за стоматолошки факултет

Поздрав до сите новопечени колешки...Со среќа оти ке ви треба :wink:.
Не се секирајте толку...полека се ке биде.Кој не е примен во државна ке го примат со кофинансирање 100 % :smir:

јас мислам дека е на 10ти септември... мислам дека на сите факултети е тогаш....барем на медицина е на 10ти.. па сеа не знам :toe:... види на страницата за стоматолошки факултет
проблемот е што на страната нема ништо..мн се нервирааааааааам
ај ако знае некој нека каже да не го испуштам рокот:vozbud:

проблемот е што на страната нема ништо..мн се нервирааааааааам
ај ако знае некој нека каже да не го испуштам рокот:vozbud:

Па запишувањето е во среда, така да ваљда тогаш ќе се плаќа и партиципацијата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom