Колку им искажувате љубов на вашите деца?

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Секој си го сака своето дете, и секој на свој начин.. јас уживам со нив ги гушкам, ги гњавам, ги штипам, ги бакнувам и се што не им правам, и никогаш не заборавам да им кажам дека ги сакам највеќе на свет, а и тие богами ми возвраќаат(еднаш имам пишано) *Мамо дали знаеш дека те сакам највеќе на свет?, и тука одма следуваат гушки цврсти, силни, полни со љубов и среќа...
Колку вие на вашите деца, или ако немате свои вашите родители ви ја искажуваат љубовта која ја чувствуваат кон вас, и вие како родители ја искажувате како на кој начин? Секојдневно ли го правите или го прават тоа ???

Еднаш годишно,за нова година кога си ја честитаме новата :nesum:

Колку може бе...секоја слободна секунда ја поминуваме во гушкање,милување,сакање,искажување на љубов.Или пак моите ангели се толку милосливи :toe:може има некој и што не се сакат:nesum:

Еднаш годишно,за нова година кога си ја честитаме новата :nesum:

Колку може бе...секоја слободна секунда ја поминуваме во гушкање,милување,сакање,искажување на љубов.Или пак моите ангели се толку милосливи :toe:може има некој и што не се сакат:nesum:

Има некој кој не толку често го изразуваат истото, сум била присутна... повеќе гнев покажуваат него љубов кон сопственото чедо заота и ја отворив темата, не само за нас кои сме веќе мајки туку и за они кои се чеда на некои родители, да споделат дали некој им подарува љубов или тоа отишло во заборав!
И да има некој и тоа го практикуваат еднаш годишно, ради реда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom