Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаете која била желбата на навивачите на Реал Мадрид ?

Ибрахимович да им даде само 2 гола :pos2::pos2::pos2:

хахааааааа КИП ДРИМИНГ ма френдс. :pos:
АБЕ СЕЈАК ГНАСЕН ГЛУП ШО КУРОВ КРЕКАШ НА ВАА ТЕМА БЕ ?
2 : 6 - знаеш ли за шо ги пишуам бројкиве или треба да ти преведам ?
или па да ти појаснам некој работи ?

Дај бе турете му ignore и не се замарајте:uvo:

Back to subject:
Доколку не успее да го земе Ебуе Барса ке се насочи кон десниот бек на Гремио Фелипе Матиони кој може да го земе за 3 мил. евра :helou:

Во последно време ретко се уклучувам на нет заради обврските и слабо ги следам работите... Ќе може ли некој да ми каже кога е следната утакмица и со кој?
Фала однапред.:smir:

Следната утакмица со Атлетико Билбао во суперкупот во недела.

Иначе, Анри веќе тренира со тимот. По се изгледа ќе биде фит за утакмицата со Манчестер сити.

А знае некој за Ибра, ќе има деби на суперкупот, или со Сити?

Следната утакмица со Атлетико Билбао во суперкупот во недела.

Иначе, Анри веќе тренира со тимот. По се изгледа ќе биде фит за утакмицата со Манчестер сити.

А знае некој за Ибра, ќе има деби на суперкупот, или со Сити?
Ибра ќе дебитира против Манчестер Сити.

Сакате ли на точно 00:00 да ја напишеме 1000тата страна?

ja nesmeam poso iam 999,a sakam 1000-1000 da mi bide

хахахаххахха нема грешка.:back:

Дечко вака да ти кажам Ибра ви дава еден со глава еден со нога и еден со нос :pos2::pos2::pos2: и тоа сред бернабе па сеа ти бирај во Ла Лига да биде или у Лига на Шампиони п.с. заборавив па Задрид нема да помине 1/8 финале :pos2::pos2::pos2:

Ццц бетер од детска радост се овие од Мадрид. Чекајте малку уште сезоната не почнала. Да не излезе пак како пред Ел Класико - сите бевте сложни околу петардата што ќе ја испукале, и погодивте...само обратна петарда излезе. Вие го земавте Гејналдо - ние го имаме Меси. Вие го зедовте Кака, ние го имаме Иниеста. Вие го зедовте Бензема, ние си го зедовме Ибра. Вие го зедовте Алонсо, ние го имаме Чави, па и Јаја е подобар. Се на се на секој милиметар од теренот сме подобри. Што и да купите, џабе е кога најдобрите се веќе кај нас.

Ццц бетер од детска радост се овие од Мадрид. Чекајте малку уште сезоната не почнала. Да не излезе пак како пред Ел Класико - сите бевте сложни околу петардата што ќе ја испукале, и погодивте...само обратна петарда излезе. Вие го земавте Гејналдо - ние го имаме Меси. Вие го зедовте Кака, ние го имаме Иниеста. Вие го зедовте Бензема, ние си го зедовме Ибра. Вие го зедовте Алонсо, ние го имаме Чави, па и Јаја е подобар. Се на се на секој милиметар од теренот сме подобри. Што и да купите, џабе е кога најдобрите се веќе кај нас.

и не заборавај они го имаат Албиол кој редовно игра за Шпанија ... кога не им се игра на Пујол или Пике и го имаат Перез кого сега го праат бог а на полусезона ќе бараат оставка да си даде леле за малку ќе заборавев го имаат и лудакот Пепе за тој не е точно дека дошол од Порто ... го земале од лудница :pos2::pos2::pos2:

Сега глеам Пеп бара десен бек,најубаво ќе беше Чигрински да го земевме,може да игра и десен бек и централен,ама Шахтјор го преценија

Нека го земи Пеп Ебуе,ќе има другар од својата репрезентација Туре и има класа за да игра во Барса

И ајде веќе да ги испишиме тие 1000 страни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom