Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Eве ги тројцата кој се во профилот на Барса. Компани - Maнчестер С. ( 23 год ), Миринда - Сао Паоло ( 24 год ) и Еванс - Манчестер Ј. ( 21 год )

Само Компани е донекаде реална цел.

Миранда не е некој на кој што Пеп би му верувал. Сигурен сум дека Енрике е подобар од него па Пеп се уште не покажал нешто многу доверба во него.

Еванс е веројатно недопирлив. Ферги не би требало да го продаде. Особено не откако ни го шитна Пике лани.

Ако Еванс побара да си оди затоа што мисли дека ќе добие повеќе време можеби ќе го пушти ама дури и тогаш е тешко.

реално и јас највеќе го сакам во барса Компани :)

Мене ако ме прашуваш никој од тие тројцата не сакам ама мислам дека е најдостапен Компани. :D

Ќе почекаме прво да видиме дали ќе се квалификува Шахтјор за ЛШ. Ако не, пак ќе пробаме за Чигрињски.

Мене ако ме прашуваш никој од тие тројцата не сакам ама мислам дека е најдостапен Компани. :D

Ќе почекаме прво да видиме дали ќе се квалификува Шахтјор за ЛШ. Ако не, пак ќе пробаме за Чигрињски.

Чигрински играше во квалификациите, значи нема да може за Барса да игра во ЛШ, нема везе дали ке се кфалификува Шахтјор или не, и квалификациите се важат:smir:
Иначе ни треба некој ефтин 10мил. евра максимум играч од средината и така по враќањето на Кеита и Туре од Африка нема да стапне веќе на терен:helou: Затоа мислам дека Пеп ке се одлучи за некој од барса атлетик, Тиаго,Торес или Руеда можда :toe:

Пеп толку го сака Чигрињски во тимот што сака да го донесе дури и ако не може да игра во ЛШ.

Проблемот е што Шахтјор ја одбија и последната понуда од 22 милиони. Така што сега Барса може да чека и ако не се квалификуваат за ЛШ да го земе за некои 15-17 милиони.

:smir:

да да апсолутно Меси заслужува....

Незнам дали некаде е постирано видеово... :vozbud:

Легенда!:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom