Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве едно интересно клипче од нашиот Лео!!

Mi se dopagja toa sto ima mnogu fanovi na barca ama 90% od postovite se prevzemeni od fcbtransfers.blogspot.com. Bi mozele direktno linkovite da gi stavate a ako tolku nekoj se grizi dali drugite znaat angliski slobodno moze da gi prevede.

Just for the record ... јас сакам да ја направам новата тема за Барселона.:pipi:

Just for the record ... јас сакам да ја направам новата тема за Барселона.:pipi:

Имаш највише постови на оваа тема, мегу првите фанови си на Барса фан клуб кајгана, имаш одлични постови, и да не го дрвам веќе......ти си тој што треба да ја отвори новата тема... !!!

Фергусон: Реал се смешки

e6f16d1315752d0d3f85f1b9a2c5422csir_alex_ferguson.jpg
Менаџерот на Манчестер Јунајтед и еден од најдобрите на сите времиња Алекс Фергусон ги нарече Реал несериозен тим и ги отпиша од борбата за Лигата на Шампионите.
Стварно незнам како менаџерот на Реал Пелегрини планира да го одбира стартниот состав, бидејќи нема никаков баланс меѓу нив. Веќе му кажав на Роналдо уште пред да си замине дека ќе заврши како централен дефанзивец, бидејќи тие и немаат таков играч.“
“Воопшто не му завидувам на Пелегрини затоа што има можност да бира во таков тим.“
Од друга страна тој повторно ја посочи Барселона како главен кандидат за освојување на ЛШ.
“Кај нив е сосема поинаква приказната. Тие имаат фантастична средина и оваа сезона повторно ќе бидат најголема опасност за сите против кои ќе играат во ЛШ.“ - заврши Ферги со анализата на двата шпански гигната.
Тој при тоа напомена дека Харгрејвс веројатно ќе се врати во декември од повредата и навести дека Валенсија има потенцијал да го замени Роналдо.

Фергусон: Реал се смешки

Менаџерот на Манчестер Јунајтед и еден од најдобрите на сите времиња Алекс Фергусон ги нарече Реал несериозен тим и ги отпиша од борбата за Лигата на Шампионите.
Стварно незнам како менаџерот на Реал Пелегрини планира да го одбира стартниот состав, бидејќи нема никаков баланс меѓу нив. Веќе му кажав на Роналдо уште пред да си замине дека ќе заврши како централен дефанзивец, бидејќи тие и немаат таков играч.“
“Воопшто не му завидувам на Пелегрини затоа што има можност да бира во таков тим.“
Од друга страна тој повторно ја посочи Барселона како главен кандидат за освојување на ЛШ.
“Кај нив е сосема поинаква приказната. Тие имаат фантастична средина и оваа сезона повторно ќе бидат најголема опасност за сите против кои ќе играат во ЛШ.“ - заврши Ферги со анализата на двата шпански гигната.
Тој при тоа напомена дека Харгрејвс веројатно ќе се врати во декември од повредата и навести дека Валенсија има потенцијал да го замени Роналдо.

Правилно кажал и според мене.! :smir:

dobro e sto kaseras zaminal na pozajmica a ne e kupen od juve,i bi bilo uste podobro narednata godina da se vrate vo barsa poispecen
sega so zaminuvanjeto na hleb trebe uste eden igrac da se zima od sredniot red

Јас мислам дека ќе земеме играч од средниот ред, кој ќе биде ќе видиме.:toe:
Но би сакал да го видам во Барса Ибрахим Афелај.

Јас мислам дека ќе земеме играч од средниот ред, кој ќе биде ќе видиме.:toe:
Но би сакал да го видам во Барса Ибрахим Афелај.

ja bi sakal nekoj pokorpulenten...

Абе гоче го уништивте хлеб,а што убаво играше во арсенал,а во барса на клупа,сеа потпиша за штутгарт мислам:uvo:

Абе гоче го уништивте хлеб,а што убаво играше во арсенал,а во барса на клупа,сеа потпиша за штутгарт мислам:uvo:

epa sea nekoj mora na klupa....i ne se pokaza tolku za da igra od tie sto gi spomna ADVISOR

Големиот Сер Боби Робсон почина утрово

Бог да го прости :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom